Live workshop

Boost Your Business 2023

In deze workshop op 14 januari gaan we samen een middag aan de slag met jouw doelen voor 2023. Waarom? Zodat niks jou tegen gaat houden om ze deze keer écht te halen.

Ben jij er klaar voor om je doelen voor 2023 nu écht te gaan halen?

We naderen het einde van 2022 en dat betekent dat het ook al tijd wordt om over 2023 na te denken. Wat wil jij volgend jaar bereiken? Een recordomzet, een gezondere levensstijl of misschien wel een hele nieuwe onderneming?

Ik weet het. Je hebt als ondernemer een hoop ambities en dromen. Jij wilt graag doelen stellen voor jezelf. Ergens naar toe werken. Maar stiekem heb je er te veel om alles in 1 keer waar te maken. Je wilt zo veel dat je bevriest. Je weet niet waar te beginnen of je doet van alles een beetje. 

Voordat je het weet is het jaar weer omgevlogen en die doelen? Die liggen te verstoffen in een hoekje. Om vervolgens in december weer te voorschijn gehaald te worden met de motivatie om nu écht eraan te gaan werken.

Grapjas. Stiekem weet je zelf ook dat er niks gaat gebeuren als je geen actie onderneemt. Bij jouw doelen horen concrete acties en daarmee kan ik je helpen.

Tijdens de workshop Boost Your Business leer ik je doelen te stellen die haalbaar zijn. Door middel van verschillende tools, zoals het maken van een vision board en de 7 Levels Deep oefening, vatten we je doelen in één blik samen en zorgen we ervoor dat ze zo concreet mogelijk worden. Geen boekwerk aan plannen, maar een overzichtelijk plan waar je direct mee aan de slag kan! Lekker praktisch. Daar houden we van!

Heb jij ook zin om komend jaar te gaan knallen met jouw onderneming? Waarom wachten tot jouw goede voornemens op een magische wijze opeens wel gaan lukken? Neem het heft in eigen handen en meld je direct aan via onderstaande knop.

 

Een creatieve en praktische middag

In deze workshop (op locatie) combineren het creatieve met het praktische. We beginnen met het maken van een vision board. Dit is een vel papier waarop je jouw doelen en dromen visueel maakt met plaatjes en woorden die je droom kracht bijzetten.

Een visionboard maken doe je om jouw toekomstvisie en datgeen wat je wilt bereiken helder te krijgen.

Wellicht heb je al eerder een lijstje gemaakt met doelen en/of goede voornemens. Maar vaak beland dat ene lijstje op een pagina die je niet dagelijks ziet of stop je het zelfs ergens weg onder een stapel boeken. Dit terwijl het juist zo belangrijk is om regelmatig met je doel/droom te worden geconfronteerd.

Het visueel maken van alles zorgt ervoor dat je jouw droom als het ware al kan beleven, voordat het werkelijkheid is. Dit werkt motiverend en helpt je om de juiste stappen te zetten en keuzes te maken.

Van een nieuwe taal leren tot een nieuw aanbod creëren en van de wens tot meer zichtbaar te zijn tot een gezondere levensstijl. Het mooie van elke droom is, is dat je ze stuk voor stuk kan waarmaken. Als je maar écht wilt en bereid bent er stapje voor stapje aan te werken. Na het maken van jouw visionboard gaan we de vertaalslag maken naar een concreet en praktisch actieplan. Zo komen die doelen wel heel dichtbij!

 

Waarom concrete doelen je verder helpen

Als business en marketing coach zie ik ondernemers met de mooiste plannen. Groot, groter, grootst. Van een groot nieuw aanbod tot een “nu-echtje” waarmee de problemen van tafel worden geschoven.

Maar eerlijk? Een paar maanden het nieuwe jaar in en veel van die mooie plannen liggen te verstoffen in een hoekje. Als ondernemer snap je dat doelen belangrijk zijn, maar in de praktijk komt er vaak nét weer wat tussen.

Als je niet volgens je doelen leeft, doe je van alles een beetje. Dan doe je vandaag het één en morgen het ander. En uiteindelijk? Dan komt er niks van de grond.

Op het moment dat je je doelen helder hebt én ook vanuit je tenen voelt, weet je welke stappen je moet nemen en worden je doelen realiteit.

Bestel nu direct jouw kaartje en profiteer van bonussen

Hey Mazzelaar, dat heb je goed gezien! Scoor nu jouw kaartje voor een early bird prijs €59,99 ipv €79,99 (t.w.v. €250).

Daarbij krijgen de eerste 5 aanmeldingen er nog een gratis coachingsessie (1 uur) bij! Hierin gaan we 1-op-1 kijken naar je oorspronkelijke doelen en geef ik tips om je aan je doelen te houden.

Wees er dus snel bij!

Deze workshop is voor jou als

Het maakt niet uit of je nu aan het begin van jouw ondernemersavontuur staat of al een tijdje bezig bent. Deze workshop is voor jou:

🐆 Als je nu als ondernemer nog geen helder en concreet plan hebt voor 2023 

🐆 Als je graag wil starten als ondernemer, maar je eigenlijk geen idee hebt wanneer je wat zou moeten doen

🐆 Als je genoeg hebt van aanrommelen en écht stappen wilt gaan maken

🐆 Als jij eigenlijk wel heel goed weet wat je zou moeten doen, maar het gewoonweg niet doet

🐆 Als je sommige dingen nog steeds spannend vindt (denk aan video inzetten, jezelf laten zien op Instagram en noem het maar op), maar je je realiseert dat het NU de tijd is om te gaan vlammen met je business.

“SETTING GOALS IS THE FIRST STEP IN TURNING THE INVISIBLE INTO THE VISIBLE”

Het programma

Deze workshop vindt plaats op zaterdag 14 januari. Dit is een leidraad voor het programma:

12.30 – 13.00 uur: Inloop
13.00 – 13.30 uur: Let’s get connected
13.30 – 15.00 uur: Doelen stellen: uit je hoofd d.m.v. moodboard maken 
15.00 – 15.30 uur: Pauze
15.30 – 17.00 uur: Concrete doelen maken
17.00 – 17.30 uur: Borreltje achteraf

Wat levert de workshop je op?

🐆 Een duidelijk en helder plan, zodat je precies weet wat je moet doen om je doelen te behalen;

🐆 Je weet hoe je prioriteiten kunt stellen;

🐆 Je hebt helder wat nu echt belangrijk is voor jou en je weet hoe je simpel keuzes kunt maken voor je bedrijf;

🐆 Meer overzicht zodat je een planning kan maken die écht haalbaar is.

Waar vindt het evenement plaats?

Op zaterdag 14 januari ben je welkom bij het Zakenstation in Heerhugowaard. Hier hebben we een creatieve ruimte tot onze beschikking voor een succesvolle dag.

Tip: maak er een dagje uit van! Hoewel de workshop ’s middags start, kan je vanaf 9.00 uur al bij het Zakenstation terecht. In het restaurant De Restauratie is er genoeg plek om voorafgaand aan het event alvast aan je business te werken!

Waar wacht je nog op? Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, reserveer vandaag nog je plekje!

Maak de switch van aanrommelen en onzekerheid naar meer impact en meer winst.  Scoor jouw early bird kaartje t.w.v. €250 nu voor €59,99,- ex. btw. De eerste 5 aanmeldingen krijgen een gratis coachingssessie cadeau!

Hoi ik ben Eline!

Als marketing & business coach laat ik vrouwelijke ondernemers zien wie ze zijn en leer ik hoe je dat online ijzersterk uitstraalt.  Ik geloof in concrete acties om jouw droombedrijf te realiseren. Vlammen met marketing en dát vuur overbrengen naar je klant. Dat kan jij ook!

De afgelopen jaren heb ik diverse ondernemers mogen helpen in hun business. Met als resultaat: ze groeide als persoon en hun business groeide mee. Dromen werden realiteit en doelen werden omgezet in acties.

Enkele voorbeelden: 

  • Binnen enkele weken stond hun nieuwe bedrijf. 
  • Van 0 naar 5 klanten in korte tijd

Van dromen wordt niemand rijk. Met dit live event geef ik jou als ondernemer de handvatten om aan de slag te gaan met jouw doelen voor 2023.

Daarbij vind ik het ook belangrijk dat ik tijdens dit evenement ondernemers bij elkaar breng. Niets is zo waardevol om met elkaar te sparren en van elkaar te leren. Na deze dag keer je gegarandeerd terug met nieuwe connecties.

Zie ik je zaterdag 14 januari?

Zij gingen je voor

Oud deelnemers geven deze cursus gemiddeld een 9! Lees hieronder wat zij ervan vonden!

“Mede dankzij jouw workshop en wat persoonlijke dingen die elkaar opvolgen heb ik een vette beslissing gemaakt! Ik stop bij een veilige opdrachtgever om mijn hart te kunnen volgen en mijn doelen te kunnen resetten. Het hing al in de lucht, maar door met elkaar met doelen aan de slag te gaan heb ik de knoop kunnen doorhakken. Met andere woorden, ben jij ondernemer en is dit jaar weer voorbij gevlogen? Ga dan die workshop doen!”

Marije

“Als ik de workshop in 3 woorden zou omschrijven zou dat inspirerend, activeren en confronterend zijn. Ik zou deze workshop zeker aanbevelen aan andere ondernemers. Je bent juist een keer op een andere manier bezig met je bedrijf en dat samen met collega ondernemers is een boost voor je business!

Annet

“Eline maakt dan iets ongrijpbaars iets concreets. Je gaat terug naar de basis en ze zorgt ervoor dat het past bij jou als persoon. Geen ingewikkeld boekwerk, maar gewoon alles op 1 A4tje. Iets waar je altijd naar terug kan gaan en past bij wie jij bent en wat je wil bereiken. Aanrader!”

Indya

“Dit event heeft echt m’n ogen geopend. De afwisseling in het programma tussen informatie en opdrachten is echt heel fijn en zorgt ervoor dat het goed vol te houden is. Het contact met de andere ondernemers is heel fijn. Zeker een aanrader, voor zowel beginnende ondernemers als ondernemers die al langer een onderneming hebben. Echt even een frisse blik op je werk en ook een stukje mindset.”

Onlangs ben ik bij het offline “Boost your business” event van Eline geweest. Ik vond het een hele toffe middag, het was heel waardevol om onder begeleiding van Eline met andere ondernemers stil te staan bij het afgelopen jaar en het komende jaar. En zeker omdat het offline is, is de interactie & sfeer veel fijner & hechter dan online. Deze magie kun je simpelweg niet online creëren. Plus Eline’s fijne energie en uiteraard ook haar expertise was wat het geheel bij elkaar tot een succes bracht! En het event was echt tot in de puntjes verzorgd, ook altijd heel fijn 🙂 Dankjewel Eline voor deze toffe & leerzame middag 🙂 Ik raad het iedereen aan die serieus met zijn doelen voor komend jaar aan de slag wil gaan om dit event bij Eline te boeken! 
Daniela

Ik zou dit event aanraden aan  ondernemers die het extra zetje nodig hebben om te starten.

“Dank je wel voor de leuke masterclass afgelopen vrijdag! Het heeft me geïnspireerd om meer aandacht te geven aan mijn personal branding en content creatie. Je hebt goede tips en adviezen gegeven! 😘🙏”

Sophia

“Wat mij het meeste is bijgebleven is: het feit dat het enorm goed verzorgd was, de fijne mensen bij elkaar en de open en warme sfeer. Een ieder bij wie ik herken dat deze meer in de waan van alle dag zit en niet goed tijd pakt voor doelen, zal ik deze workshop zeker aanbevelen.
Marjolein

Het persoonlijke en praktische van het event is mij het meeste bijgebleven. Ook de afwisseling van de hele agenda. Dat heeft er juist voor gezorgd dat het goed te volgen was. Ik vond het geweldig en ik ben echt blij dat ik erbij was!
Priscilla

“Ik vond het echt heel leuk, gezellig en leerzaam. Ook erg leuk om jou en andere ondernemers te ontmoeten. Als nog eens een soort van vervolg cursus ga geven, meld ik me weer aan! “

Femke

Veelgestelde vragen

Hoe zit het met parkeren?

Bij het Zakenstation in Heerhugowaard zijn voldoende parkeerplekken waar je gratis kan parkeren.

Ik heb een allergie en/of dieetwensen

Tijdens het event is natuurlijk genoeg lekkers! Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën? Laat het mij weten! Dan hou ik hier rekening mee!

Kan ik met het OV komen?

Jazeker! Op 5 minuten afstand (lopend) zit het station van Heerhugowaard.

Verder nog vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan op info@elineklaver.nl.