Live event

Boost Your Content

Vrijdag 1 oktober

Na een lange dag vol afspraken en lijst vol to-do’s plof je ’s avonds op de bank met je telefoon in je handen. Ohja, dat stond ook nog op je lijstje: iets posten op Instagram…

Met enige tegenzin pak je toch nog “even” je telefoon erbij, maar waar moet je beginnen? Je scrolt je suf door je filmrol en als je al zo ver komt dat je de geschikte foto hebt uitgezocht, zorgt een goede caption ook voor genoeg uitdaging.  Ohja, en hoe zit het eigenlijk met die hashtags, stories, reels?

Als ondernemer heb je een enorme drive en liefde voor je bedrijf. Dat is wat je wilt laten zien aan jouw klant. Maar hoe vertaal je jouw passie naar content voor op social media?

Tijdens de livedag Boost Your Content leer ik je ijzersterke content te maken die je strategisch in kan zetten om te groeien zonder dat je daar uren mee bezig bent. Sterker nog: na deze dag stap je met een lijst vol ideeën én diverse technieken de deur uit en kan jij direct aan de slag!

En dat doe je niet alleen: je werkt tijdens het event samen met andere ondernemers. Zo kan je jouw ideeën direct ook uittesten bij een ander en kan je van elkaar leren. Win-win.

Wil jij…

 • … afrekenen met de onzekerheid wat je wel en niet moet plaatsen op Instagram?
 • … leren hoe je Instagram strategisch inzet om te groeien?
 • … weglopen met minimaal 50 nieuwe contentideeën?
 • … jezelf online neerzetten als een expert in jouw vakgebied zodat klanten voor jou kiezen?
 • … minimaal 2 uur per week aan tijd besparen zodat jouw avondjes vrij écht vrij zijn?

Ja? Dan is deze livedag is dan zeker iets voor jou.

Het maakt niet uit of je nu aan het begin van jouw ondernemersavontuur staat of al een tijdje bezig bent. Jij wilt meer uit Instagram halen, alleen weet je niet hoe je dit moet aanpakken. Het staat dan ook al veel te lang op je to-do-lijstje en jij weet ook: dit mag er echt af. En daar ga ik jou mee helpen!

Er zijn slechts 25 plekjes beschikbaar, dus wees er snel bij!

Na dit live event

 • …kan je losse flodders omzetten naar posts die passen bij jouw strategie
 • …weet je wat je wel en vooral ook niet moet delen met jouw volgers
 • …ga je naar huis met een lijst van minimaal 50 nieuwe contentideeën
 • …weet je ideeën in een mum van tijd om te zetten naar content én bespaar je minimaal 2 uur per week
 • …durf je jezelf online te laten zien op Instagram op een manier die bij jou past
 • …heb je nieuwe connecties gelegd met de andere cursisten

Het programma

12.30 – 13.00 uur: Inloop
13.00 – 14.00 uur: Let’s get connected
14.00 – 14.30 uur: Instagram: hoe het niet werkt
14.30 – 15.00 uur: Instagram: hoe het wél werkt
15.00 – 15.30 uur: Pauze
15.30 – 17.00 uur: Content creatie: posten met succes
17.00 – 18.00 uur: Borreltime!

Waar vindt het evenement plaats?

Op vrijdag 1 oktober ben je welkom bij het Zakenstation in Heerhugowaard. Hier hebben we een creatieve ruimte tot onze beschikking voor een succesvolle middag.

Tip: maak er een dagje uit van! Hoewel het evenement ’s middags start, kan je vanaf 9.00 uur al bij het Zakenstation terecht. In het restaurant De Restauratie is er genoeg plek om voorafgaand aan het event alvast aan je business te werken!

Hoi ik ben Eline!

Als marketing & business coach laat ik vrouwelijke ondernemers zien wie ze zijn en leer ik hoe je dat online ijzersterk uitstraalt.  Ik geloof in concrete acties om jouw droombedrijf te realiseren. Vlammen met marketing en dát vuur overbrengen naar je klant. Dat kan jij ook!

De afgelopen jaren heb ik diverse ondernemers mogen helpen met hun online kanalen. Met als resultaat: stijgende aantallen volgers, meer likes/reacties onder posts en misschien wel het belangrijkste, nieuwe klanten!

Met dit live event geef jou als ondernemer de handvatten om zelf aan de slag te gaan met jouw online marketing. Niemand anders kan jouw gevoel overbrengen. Ik geloof erin dat klanten ‘aan’ gaan op jou als persoon en daarom leer ik je het zelf te doen.

Daarbij vind ik het ook belangrijk dat ik tijdens dit evenement ondernemers bij elkaar breng. Niets is zo waardevol om met elkaar te sparren en van elkaar te leren. Na deze dag keer je gegarandeerd terug met nieuwe connecties.

Zie ik je vrijdag 1 oktober?

Bestel nu direct jouw kaartje en ontvang 55% korting

Na het kopen van de cursus ontvang je mijn ebook t.w.v. €49,99 “De Basis Om Te Vlammen OP Instagram” kado!

Tijdens dit event zijn slechts 25 kaartjes te koop. Wees er dus snel bij!

Reviews van klanten

“De Facebook- en Instagrampagina wordt bij ons door Eline Klaver Media and More verzorgd. Daar zijn wij tevreden over en zo blijven we op deze manier “in contact” met de klanten. Het levert leuke reacties op! Eline neemt voor ons werk uit handen zodat wij deze tijd weer kunnen gebruiken voor andere activiteiten in onze winkel.”

“Ik heb Eline leren kennen als een pragmatisch en meedenkend. Ze neemt initiatief en weet goed de vertaalslag te maken van het bedrijf naar de doelgroepen. Hierbij houdt ze rekening met dat wat er speelt in de omgeving of in de wereld.”

“Vanaf het eerste moment had Eline de juiste toon te pakken. Ze schrijft teksten op tijd, is snel in haar communicatie en denkt veel mee. Eline heeft voor mijn social media-kanalen (Instagram, Facebook en LinkedIn) content geschreven en dacht goed mee over de content. Op moment dat ik eigenlijk geen tijd had om te brainstormen, nam Eline de volledige contentplanning over en bedacht zelf onderwerpen. Heel fijn en ook nog eens onderwerpen die goed aansluiten bij mijn bedrijf. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik de samenwerking met Eline als zeer prettig heb ervaren. “

Waar wacht je nog op?

Is deze livedag iets voor mij?

Deze livedag is voor iedereen die vastloopt bij het posten op Instagram. Als ondernemer, freelancer, zzp’er, influencer of blogger. Of je nu aan het begin van jouw ondernemersavontuur staat of al een tijdje bezig bent. Jij wilt meer uit Instagram halen, alleen weet je niet hoe je dit moet aanpakken.

Ik ben al actief op Instagram: is deze livedag ook geschikt voor mij?

Ook als je al langer actief bent op Instagram is dit event waardevol. Je leert technieken die je per week minimaal 2 uur extra opleveren (dág uren scrollen op Instagram voor inspiratie) en gaat ook met concrete ideeën richting huis.

Wanneer krijg ik het ebook "De Basis Om Te Vlammen OP Instagram?

Enkele dagen van tevoren krijg je het ebook toegestuurd. Zo kan je voor het event je eventueel alvast inlezen.

Hoe zit het met de coronamaatregelen?

Uiteraard worden tijdens het event alle coronamaatregelen in acht genomen. Veranderen de maatregelen en kan het even door Covid-19 niet door gaan? Dan krijg je het betaalde bedrag teruggestort.

Ik heb een allergie en/of dieetwensen

Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën? Laat het mij weten! Dan hou ik hier rekening mee met de borrel.

Hoe zit het met parkeren?

Bij het Zakenstation in Heerhugowaard zijn voldoende parkeerplekken waar je gratis kan parkeren.

Kan ik met het OV komen?

Jazeker! Op 5 minuten afstand (lopend) zit het station van Heerhugowaard.

Verder nog vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan op info@elineklaver.nl.