Borst bloembollen

OVER borst bloembollen

Borst Bloembollen is bollenbedrijf gevestigd in Obdam. Vanuit deze plaats houden zij zich bezig met de productie en verwerking van circa 165 hectare tulpen.

 

VOORBEELDEN GEMAAKTE PRODUCTEN

promotiemateriaal

Iedere zomer heeft Borst Bloembollen extra helpende handen nodig. Om personeel te werven heb ik promotiemateriaal ontworpen dat o.a. werd verspreid via flyers en social media.

social media

Voor Borst Bloembollen beheer en analyseer ik wekelijks de socialmediakanalen. Hierbij gebruik ik eigen gemaakte foto’s van de werkzaamheden uit het bedrijf en schrijf ik teksten die aansluiten bij de doelgroep. Ook zet ik regelmatig Facebookadvertenties in voor Borst. 

 

Video werkzaamheden

Om de werkzaamheden in het bedrijf in beeld te brengen, heb ik bovenstaande video gemaakt die onder andere is is gebruikt op social media.

Ik heb Eline leren kennen als een pragmatische en meedenkende collega. Ze neemt initiatief en weet goed de vertaalslag te maken van het bedrijf naar de doelgroepen. Hierbij houdt ze rekening met dat wat er speelt in de omgeving of in de wereld. Wij willen niet zonder Eline Klaver Media and More!

Sabine Borst

Borst Bloembollen

BENIEUWD NAAR DE ANDERE KLANTEN?