Tijd voor een kop koffie/thee en een goed gesprek?

Business Bakkie

Dé inspiratiesessie om strategisch en praktisch te kunnen vlammen met jouw marketing.

Hé powervrouw, herken jij jezelf hierin?

Niet heel lang geleden hakte jij de knoop door: je koos voor jezelf, je onderneming en voor doen wat voor jou goed voelt. Je bent een kei in wat je doet en hebt online inspiratie van andere on-dernemers in overvloed, maar ziet door alle bomen het bos niet meer. Jij kunt niet wachten om een succes te maken van jouw bedrijf, maar je blokkeert. Continu. Jij…

  • Doet wat goed voelt en hebt bergen ideeën, maar prioriteiten? Die vind je lastig.
  • Bent dagelijks druk voor klanten. Aan je eigen bedrijf werken, schiet er vaak bij in.
  • Hebt door dat het allemaal draait om strategie, maar hoe pak je dat praktisch aan?
  • Kijkt op tegen en spiekt soms stiekem bij andere ondernemers. Maar wat is dan jouw manier?
  • Loopt eigenlijk liever met een boog om woorden als marketing, consistentie en strategie heen omdat je niet weet wat je hiermee aan moet.

Jij wil zo graag, maar weet niet goed welke stappen je moet zetten om te komen tot jouw succesvolle droombedrijf, waarin jij – helemaal als jezelf – kunt vlammen.

Droom eens met me mee

Al voor je begon droomde je ervan: een bedrijf waarmee je kunt knallen. Nee, jouw bedrijf waarmee je kunt knallen. Vlammen. Dat de route daarnaartoe wat hobbeliger blijkt dan verwacht, betekent niet dat je moet stoppen met dromen. Integendeel!

Wat als ik je vertel dat ik zeker weet dat die eindbestemming ook voor jou bereikbaar is? Ik geloof dat je met concrete acties jouw droombedrijf kunt realiseren. Hoe lekker zou het zijn als jij doet wat je leuk vindt en waar je steengoed in bent, daar nóg meer fantastisch leuke klanten mee binnenhaalt en nog altijd tijd hebt voor alle gezelligheid, zen-momentjes en welverdiende borrels?

‘‘Ik geloof erin dat iedere ondernemer in haar eigen kracht kan staan en zo op háár manier de wereld een beetje mooier kan maken. Ook jij, dat weet ik zeker.’

Eline Klaver

Het Business Bakkie: jouw beste koffiepauze ooit!

Een sterk en krachtig Business Bakkie: het inspirerende praatje bij de koffieautomaat en het oplaadpunt van jouw ondernemersverhaal in één.

Even concreet? Met het Business Bakkie nemen we samen uitgebreide koffiepauze waarin we dieper ingaan op de business- en marketinguitdagingen binnen jouw bedrijf. Dit kun je verwachten:

  • Een gratis kennismakingsgesprek om te kijken of het klikt. Een soort gezamenlijke koffie to go!
  • Voorbereidende vragenlijst voor meer inzicht in jouw bedrijf: wie ben je, waar sta je en waar loop je nu écht tegenaan?
  • Een online of face-to-face deep dive van 2 uur waarin we jouw uitdagingen onder de loep nemen.

Van alleen dromen is nog nooit iemand succesvol geworden. Je moet nooit stoppen met dromen, maar wél starten met concrete acties om ze nu echt eens waar te maken. Je kunt het, je verdient het en je wil het. Dus wat houdt je tegen? Laten we dat Business Bakkie zetten!

De kosten voor het Business Bakkie zijn €200,- exclusief btw. Wat is het jouw waard om nu eens écht te kunnen vlammen met jouw marketing?

Reviews van klanten

“De Facebook- en Instagrampagina wordt bij ons door Eline Klaver Media and More verzorgd. Daar zijn wij tevreden over en zo blijven we op deze manier “in contact” met de klanten. Het levert leuke reacties op! Eline neemt voor ons werk uit handen zodat wij deze tijd weer kunnen gebruiken voor andere activiteiten in onze winkel.”

“Ik heb Eline leren kennen als een pragmatisch en meedenkend. Ze neemt initiatief en weet goed de vertaalslag te maken van het bedrijf naar de doelgroepen. Hierbij houdt ze rekening met dat wat er speelt in de omgeving of in de wereld.”

“Vanaf het eerste moment had Eline de juiste toon te pakken. Ze schrijft teksten op tijd, is snel in haar communicatie en denkt veel mee. Eline heeft voor mijn social media-kanalen (Instagram, Facebook en LinkedIn) content geschreven en dacht goed mee over de content. Op moment dat ik eigenlijk geen tijd had om te brainstormen, nam Eline de volledige contentplanning over en bedacht zelf onderwerpen. Heel fijn en ook nog eens onderwerpen die goed aansluiten bij mijn bedrijf. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik de samenwerking met Eline als zeer prettig heb ervaren. “

Ik ben je koffiedate trouwens!

Ik ben Eline Klaver en ik sta voor actie in de taxi, ‘het’ op jouw manier leren doen en simpelweg stappen zetten om een ijzersterk bedrijf neer te zetten. Dat doe ik standaard met opgestroopte mouwen, lekker direct en met een ervaren en professionele blik.

Ik help jou op een persoonlijke manier vlammen met je marketing en ben betrokken bij iedere stap naar jouw droombedrijf.

Wat ervoor gezorgd heeft dat ík kan vlammen? Dat verhaal begon al vroeg…