WORKSHOP: CREATE YOUR VISION – Ben jij klaar om jouw dromen in 2024 écht waar te maken? – Klik hier voor meer info

dansschool rebounce

OVER Rebounce

Bij dansschool Rebounce kan jong en oud een hoop dansplezier beleven. Op een laagdrempelige manier worden de nieuwste moves aangeleerd en hebben de dansers een grote glimlach op hun gezicht. Rebounce is gevestigd in het fitnesscentrum van Train4less in Schagen.

VOORBEELDEN GEMAAKTE PRODUCTEN

Flyer

Voor dansschool Rebounce ben ik aan de slag gegaan met nieuwe flyers en visitekaartjes die uitgedeeld worden tijdens danswedstrijden en andere evenementen in de omgeving van Schagen. Bij de opmaak is rekening gehouden met de huiskleuren en de tone-of-image van de dansschool.

Advies social media

Rebounce wilde graag advies m.b.t. het posten op social media. Voor de dansschool heb ik daarom een adviesplan geschreven met daarbij een contentschema met wat ze wanneer kunnen posten. 
*In verband privacy is de inhoud uit het schema weggehaald.
 

Banners evenementen

Dansschool Rebounce heeft meerdere keren per jaar shows voor publiek. Hiervoor heb ik enkele visuals mogen ontwerpen die gedeeld werden op social media.

Videoclip

Vanwege Covid-19 was het voor Dansschool Rebounce niet mogelijk om een grote eindshow te houden. Om ouders, vrienden en familie toch te verrassen hebben we samen een dansclip gemaakt.

Fijne samenwerking! Eline is transparant en heeft oog voor detail. Door goed en snel contact een prachtig eindresultaat van mijn nieuwe flyers en visitekaartjes.

RENATE OVERGOOR

Eigenaresse Dansschool ReBounce

BENIEUWD NAAR DE ANDERE KLANTEN?