De succesvolle content podcast

Als marketing & business coach laat ik ondernemers zien wie ze zijn en leer ik hoe ze dat online ijzersterk uitstralen. Op deze manier weet je je eigen verhaal zó krachtig over brengen dat de klanten jou toekomen in plaats van dat je moet leuren.

In deze podcast deel ik kennis, motivatie, verhalen en inspiratie om jou op weg te helpen. Ik geloof er namelijk in dat iedereen op zijn of haar manier klanten kan aantrekken.

Vlammen met je marketing. En dát vuur vervolgens overbrengen naar je klant.

De succesvolle content podcast

Als marketing & business coach laat ik ondernemers zien wie ze zijn en leer ik hoe ze dat online ijzersterk uitstralen. Op deze manier weet je je eigen verhaal zó krachtig over brengen dat de klanten jou toekomen in plaats van dat je moet leuren.

In deze podcast deel ik kennis, motivatie, verhalen en inspiratie om jou op weg te helpen. Ik geloof er namelijk in dat iedereen op zijn of haar manier klanten kan aantrekken.

Vlammen met je marketing. En dát vuur vervolgens overbrengen naar je klant.

Beluister de laatste aflevering

Anderen over deze podcast

“Ik heb geen eigen bedrijf, maar volgt wel de succesvolle content podcast 💪🏻 Ik heb net ff een beoordeling uitgebracht en het belletje laten rinkelen als er een nieuwe op staat 🤗 Vond die over storytelling wel echt interresant ook met de stofjes dopamine, enformine enzo.”

Ik vind de opzet van jouw podcasts super fijn en praktisch. Het feit dat je persoonlijke verhalen meeneemt in je voorbeelden, maakt het erg prettig om naar te luisteren.

“Net voor het eerst je podcast aangezet en ik wilde even zeggen dat deze super waardevol is. Ga zo door! “