Woensdag 20 september

Droom, durf, doe

hét event voor ambitieuze ondernemers

Doorbreek je patronen en creëer je eigen succesverhaal

Wat houdt jou op dit moment tegen om jouw eigen succesverhaal te creëren? 

Als business en marketing coach zie ik ondernemers met de mooiste plannen. Van die plannen waar ook mijn hart een sprongetje van maakt. Van een groot nieuw aanbod tot een project waarmee je jouw klanten écht weet te helpen.

Maar eerlijk? Na een paar maanden, weken of zelfs dagen liggen veel van die mooie plannen liggen te verstoffen in een hoekje. Niet omdat het geen goed idee meer is, integendeel. Je ziet de potentie, maar in de praktijk komt er vaak nét weer wat tussen. Of blijft het rondspoken in je hoofd omdat je niet weet welke stap je moet zetten.

Ik weet dat jij ambitieuze doelen hebt en verlangt naar groei en succes. En ik weet ook hoe overweldigend en eng het soms kan zijn om al die dromen om te zetten in actie.

Stel je voor dat je niet langer vastzit in de sleur van het dagelijkse leven. Stel je voor dat je je volle potentieel benut en jouw dromen werkelijkheid maakt? Wat zou er gebeuren als je die belemmeringen loslaat en met volle overtuiging voor jouw doelen gaat? 

Tijdens dit event neem ik je mee op een reis van zelfontdekking en groei. En dat doe ik niet alleen. Samen met de andere deelnemers en een gastspreker (verrassing😉) gaan we aan de slag om jouw dromen om te zetten in concrete acties. 

We gaan samen een hele dag:

  • Aan jezelf en je bedrijf werken om de laatste maanden van 2023 met een knal af te sluiten
  • Aan de slag om bij jezelf in te checken en je te focussen op je mindset, energie en strategie
  • Vol motivatie, inspiratie en een schop onder je kont om in actie te komen én blijven
  • Verbinden met andere ambitieuze, gelijkgestemde ondernemers
  • Werken aan leiderschap over jezelf en je bedrijf

Waarom wachten op een magisch moment in de toekomst? Nu is het moment om het heft in eigen handen te nemen en jouw leven te transformeren.

Waarom dit event je verder helpt

“Ik moet gewoon even dit en dit om dichter bij mijn doel te komen.” Hoe vaak heb jij dit jezelf de afgelopen weken, maanden of zelfs jaren wijsgemaakt? Ik zie veel ondernemers plannen maken als de beste, maar als het eenmaal op uitvoeren aan komt, dan voelt het toch veiliger om vast te blijven houden aan vaste patronen. Ook als die je eigenlijk niet meer dienen…

Dit event draait niet alleen om inspiratie en motivatie, maar juist ook om DOEN. We gaan letterlijk en figuurlijk patronen doorbreken en aan het einde van de dag? Dan loop jij met een nieuw actieplan de deur uit!

Delen helpt 

Wist je dat de kans dat jouw dromen slagen vergroot wordt met maar liefst 65% als je deze deelt met andere mensen om je heen? Dat is dan ook een van de redenen dat ik dit evenement organiseer. Een dag onder dompelen in inspiratie en motivatie en verbinden met andere ondernemers is niet alleen erg gezellig, maar zorgt juist ook voor een stukje commitment. 

Succes begint met durven en doen. En dat is precies wat dit event je biedt: de kans om de eerste stap te zetten naar het verwezenlijken van jouw diepste verlangens. Het is tijd om alle excuses achter je te laten en écht in actie te komen.

Het is tijd. Tijd om te dromen, te durven én te doen. Bestel nu jouw ticket voor het Droom Durf Doe-event en zet de eerste stap op weg naar jouw succesverhaal.

Dit evenement is voor jou als

Dit evenement is voor ambitieuze ondernemers die grote doelen/ dromen hebben en impact willen maken. Mensen willen helpen. De wereld op hun manier een stukje beter willen maken. Vaak is dat ook de reden dat je jouw bedrijf bent gestart.

Toch blijkt dit in de praktijk soms lastig. Je kalender blijft zich vullen met afspraken en je to-do lijst? Die lijkt alleen maar langer te worden. Je hebt 1001 ideeën, maar je mist focus en een stukje consistentie om jouw dromen door te zetten. Overtuigingen als “Kan ik dit wel?” en “Wie ben ik nou om….” maken dat je misschien sneller afhaakt dan dat je diep van binnen zou willen. En je omgeving? Ze houden ontzettend veel van je en jij ook van hen, maar ombewust houden ze je klein met goedbedoelde adviezen. Je weet: dit moet en mag anders.

Claim nu niet alleen jouw kaartje, maar ook jouw eigen succesverhaal

Dit is jouw kans. Jouw kans om alle excuses achter je te laten en écht in actie te komen. Ik weet dat jij alles in je hebt om volgens jouw potentieel te ondernemen. Jij bent degene die de eerste stap mag zetten.

Het programma

De dag is opgedeeld in 3 thema’s: Dromen, Durven en Doen. De rest van het programma hou ik nog even geheim. We starten de dag om 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en we sluiten rond 16.30 uur af. 

Dromen

Locatie onafhankelijk werken, 100k per jaar verdienen. Waar droom jij van? Zakelijk, maar ook prive?

Durven

Wat maakt dat deze dromen nog geen realiteit geworden zijn? Tijdens dit event tunen we in op jouw belemmeringen en doorbreken we patronen. Letterlijk en figuurlijk.

Doen

Dromen blijven dromen als je er niks mee doet. Samen maken we een plan om jouw dromen te integreren in jouw bedrijf.

Waar vindt het evenement plaats?

Het evenement is in de GAS Fabriek, de werkplaats van de voormalige gasfabriek, in Alkmaar.

Hier hebben we een mooie ruimte tot onze beschikking om er een top middag van te maken.

Bij mooi weer kunnen we ook lekker naar buiten!

“Setting goals is the first step in turning the invisible into the visible”

Waar wacht je nog op? Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, reserveer vandaag nog je plekje!

Maak de switch van aanrommelen en onzekerheid naar meer impact en meer winst.  Scoor jouw early bird kaartje t.w.v. €250 nu voor €69,99 ex. btw. 

Hoi ik ben Eline!

Als marketing & business coach laat ik vrouwelijke ondernemers zien wie ze zijn en leer ik hoe je dat online ijzersterk uitstraalt. Ik geloof in concrete acties om jouw droombedrijf te realiseren. Vlammen met marketing en dát vuur overbrengen naar je klant. Dat kan jij ook!

De afgelopen jaren heb ik diverse ondernemers mogen helpen in hun business. Met als resultaat: ze groeide als persoon en hun business groeide mee. Dromen werden realiteit en doelen werden omgezet in acties.

Zo heb ik een onderneemster geholpen die al ruim drie jaar aan het twijfelen was om te gaan ondernemen. Na drie maanden stond haar bedrijf als een huis en kon ze zelfs al een dag minder werken bij haar baan in loondienst.

Van dromen wordt niemand rijk. Met dit live event geef ik jou als ondernemer de handvatten om aan de slag te gaan met jouw dromen. Stap voor stap zodat jij jouw eigen succesverhaal creëert.

Daarbij vind ik het ook belangrijk dat ik tijdens dit evenement ondernemers bij elkaar breng. Niets is zo waardevol om met elkaar te sparren en van elkaar te leren. Na deze dag keer je gegarandeerd terug met nieuwe connecties.

Zie ik je woensdag 20 september?

Zij gingen je voor

Hoewel dit evenement nieuw uit de koker komt, zijn diverse ondernemers je al voorgegaan bij andere workshops/evenementen.

“Mede dankzij jouw workshop en wat persoonlijke dingen die elkaar opvolgen heb ik een vette beslissing gemaakt! Ik stop bij een veilige opdrachtgever om mijn hart te kunnen volgen en mijn doelen te kunnen resetten. Het hing al in de lucht, maar door met elkaar met doelen aan de slag te gaan heb ik de knoop kunnen doorhakken. Met andere woorden, ben jij ondernemer en is dit jaar weer voorbij gevlogen? Ga dan die workshop doen!”

Marije

“Als ik de workshop in 3 woorden zou omschrijven zou dat inspirerend, activeren en confronterend zijn. Ik zou deze workshop zeker aanbevelen aan andere ondernemers. Je bent juist een keer op een andere manier bezig met je bedrijf en dat samen met collega ondernemers is een boost voor je business!

Annet

“Eline maakt dan iets ongrijpbaars iets concreets. Je gaat terug naar de basis en ze zorgt ervoor dat het past bij jou als persoon. Geen ingewikkeld boekwerk, maar gewoon alles op 1 A4tje. Iets waar je altijd naar terug kan gaan en past bij wie jij bent en wat je wil bereiken. Aanrader!”

Indya

“Dit event heeft echt m’n ogen geopend. De afwisseling in het programma tussen informatie en opdrachten is echt heel fijn en zorgt ervoor dat het goed vol te houden is. Het contact met de andere ondernemers is heel fijn. Zeker een aanrader, voor zowel beginnende ondernemers als ondernemers die al langer een onderneming hebben. Echt even een frisse blik op je werk en ook een stukje mindset.”

Onlangs ben ik bij het offline “Boost your business” event van Eline geweest. Ik vond het een hele toffe middag, het was heel waardevol om onder begeleiding van Eline met andere ondernemers stil te staan bij het afgelopen jaar en het komende jaar. En zeker omdat het offline is, is de interactie & sfeer veel fijner & hechter dan online. Deze magie kun je simpelweg niet online creëren. Plus Eline’s fijne energie en uiteraard ook haar expertise was wat het geheel bij elkaar tot een succes bracht! En het event was echt tot in de puntjes verzorgd, ook altijd heel fijn 🙂 Dankjewel Eline voor deze toffe & leerzame middag 🙂 Ik raad het iedereen aan die serieus met zijn doelen voor komend jaar aan de slag wil gaan om dit event bij Eline te boeken! 
Daniela

Ik zou dit event aanraden aan  ondernemers die het extra zetje nodig hebben om te starten.

“Dank je wel voor de leuke masterclass afgelopen vrijdag! Het heeft me geïnspireerd om meer aandacht te geven aan mijn personal branding en content creatie. Je hebt goede tips en adviezen gegeven! 😘🙏”

Sophia

“Wat mij het meeste is bijgebleven is: het feit dat het enorm goed verzorgd was, de fijne mensen bij elkaar en de open en warme sfeer. Een ieder bij wie ik herken dat deze meer in de waan van alle dag zit en niet goed tijd pakt voor doelen, zal ik deze workshop zeker aanbevelen.
Marjolein

Het persoonlijke en praktische van het event is mij het meeste bijgebleven. Ook de afwisseling van de hele agenda. Dat heeft er juist voor gezorgd dat het goed te volgen was. Ik vond het geweldig en ik ben echt blij dat ik erbij was!
Priscilla

“Ik vond het echt heel leuk, gezellig en leerzaam. Ook erg leuk om jou en andere ondernemers te ontmoeten. Als nog eens een soort van vervolg cursus ga geven, meld ik me weer aan! “

Femke

Veelgestelde vragen

Waar vindt het evenement plaats en hoe kom ik daar?

Het event vindt plaats in de GAS Fabriek in Alkmaar. Een inspirerende locatie waar nu geen gas, maar energie en inspiratie stroomt.

Adres: Helderseweg 28
1817 BA Alkmaar

Er is gratis parkeergelegenheid bij de GAS Fabriek.

Kom je met het openbaar vervoer? Geen probleem! Deze locatie is slechts 10 minuten lopen van Alkmaar Station.

Hoe laat begint het programma?

Vanaf 9.30 uur ben je van harte welkom! Om 10.00 uur start het programma.

Zit het eten en drinken bij de prijs inbegrepen?

Jazeker! Jouw broodtrommel kan je de 20e thuis laten, want het eten en drinken is geregeld.

Ik heb een allergie en/of dieetwensen

De lunch en snacks op het event zijn vega. Heb je bepaalde andere dieetwensen of allergieën? Laat het mij weten! Dan hou ik hier rekening mee!

Kan ik ergens in de buurt overnachten?

Op 15 minuten afstand van de GAS Fabriek zit Van Der Valk Akersloot. Bekijk de kamers hier.

Verder nog vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan op info@elineklaver.nl.