Ebook

De Basis Om Te Vlammen OP Instagram

Omdat ik er in geloof dat jij dit ook kan!

Instagram is één van de platformen die zich perfect leent om te verbinden, te connecten en op een persoonlijke manier jouw doelgroep te bereiken. Zonde als je hier als ondernemer niks mee doet!

Maar waar moet je beginnen? Je ziet dagelijks marketingtips langskomen op social media en hebt misschien al wel diverse gratis webinars gevolgd, maar nergens kreeg je concrete, praktische tips en opdrachten waarmee je direct aan de slag kan.

In mijn E-book gaan we zowel in op het strategische als het praktische deel van Instagram. Naast waardevolle informatie geef ik je concrete opdrachten die je direct in de praktijk kan brengen. Hoppa, direct actie in de taxi!

Jij bent namelijk de motor achter jouw bedrijf. Jij kan dit tot een succes maken. Alleen dan zal je nu wel echt actie moeten ondernemen…

 

Wil jij…

    • Weten met welk doel je Instagram het beste kan inzetten?
    • Jouw strategie voor de komende tijd op papier zetten?
    • Dat jouw Instagramprofiel helemaal up-to-date is?
    • Handvatten hoe je het content creatie proces kan vergemakkelijken?
    • Inspiratie voor minimaal 50 nieuwe posts?

Ja? Dan is dit ebook zeker iets voor jou.

Geloof me: Instagram is geen gedoe, geen mysterie. Als je weet wat je doet en vooral ook waarom, dan haal je steeds meer resultaat uit Instagram. Jij bent namelijk de sleutel tot succes. Niemand anders weet het verhaal van jouw onderneming beter te vertellen dan jij. Dit ebook is voor jou als je meer uit Instagram wil halen, alleen weet je niet hoe je dit moet aanpakken.

 

Zomeractie: t/m 31 juli betaal je slechts €14,99 voor dit ebook (t.w.v. €49,99)

Hoi ik ben Eline!

Als marketing & business coach laat ik vrouwelijke ondernemers zien wie ze zijn en leer ik hoe je dat online ijzersterk uitstraalt.  Ik geloof in concrete acties om jouw droombedrijf te realiseren. Vlammen met marketing en dát vuur overbrengen naar je klant. Dat kan jij ook!

De afgelopen jaren heb ik diverse ondernemers mogen helpen met hun online kanalen. Met als resultaat: stijgende aantallen volgers, meer likes/reacties onder posts en misschien wel het belangrijkste, nieuwe klanten!

Met dit ebook geef jou als ondernemer de handvatten om zelf aan de slag te gaan met jouw Instagram. Niemand anders kan jouw gevoel overbrengen. Ik geloof erin dat klanten ‘aan’ gaan op jou als persoon en daarom leer ik je het zelf te doen.

Reviews van klanten

“Eline maakt dan iets ongrijpbaars iets concreets. Je gaat terug naar de basis en ze zorgt ervoor dat jouw content strategie past bij jou als persoon. Geen ingewikkeld boekwerk, maar gewoon alles op 1 A4tje. Iets waar je altijd naar terug kan gaan en past bij wie jij bent en wat je wil bereiken. Aanrader!”

“Dank je wel voor de leuke masterclass afgelopen vrijdag! Het heeft me geïnspireerd om meer aandacht te geven aan mijn personal branding en content creatie. Je hebt goede tips en adviezen gegeven! 😘🙏”

Het persoonlijke en praktische van het event is mij het meeste bijgebleven. Ook de afwisseling van de hele agenda. Dat heeft er juist voor gezorgd dat het goed te volgen was. Ik vond het geweldig en ik ben echt blij dat ik erbij was!

Waar wacht je nog op?