Speciaal voor ondernemers die klaar zijn met zichzelf klein te houden en hun bedrijf willen inrichten op hun EIGEN voorwaarden

GOAL GETTER ACADEMY

Je bent ambitieus en hebt grote dromen en doelen, maar ergens voelt het alsof de handrem er nog op zit. In dit 3 maanden traject gaan we zowel strategisch als energetisch aan de slag met als doel: meer vrijheid, meer voldoening, meer impact. Zowel in je dagelijks leven als in je bedrijf!

In te stappen vanaf september!

“Het ondernemerschap is wel erg hard werken…”

Aan het begin van het ondernemerschap voelde je het zo sterk: je koos voor jezelf, voor je onderneming en voor doen wat voor jou goed voelt. Vrijheid! Althans, dat was de bedoeling, want in de praktijk voelt het soms alsof je van alles doet, maar blijkbaar niet het juiste, want de klanten? Die blijven uit…

Je weet en voelt dat je mensen écht kan helpen met datgene wat je doet en bent klaar om de wereld op jouw manier een stukje mooier te maken, maar ergens loopt het vast… En hoe hard je ook probeert om van jouw bedrijf een succes te maken, hoe lastiger het lijkt te worden.

Op social media vliegen de 10K’s om je oren en hoewel het jou niet perse om het geld gaat, snap je niet waarom het hen wel lijkt te lukken en jou niet. Je hebt al geïnvesteerd in kleine trajecten en programma’s, maar tot op heden heeft het je nog niet gebracht wat je graag zou willen.

Je weet dat je écht wat waardevols te bieden hebt, maar het aantal klanten en het omzetdoel dat je voor ogen hebt blijven uit. En die vrijheid waarvoor je bent gaan ondernemen? Die lijk je meer en meer in te moeten leveren. Ondernemen voelt als hard werken en in alle eerlijkheid verlies je steeds meer de lol van het ondernemerschap. Het gaat je steeds meer tegenstaan en jouw marketing begint steeds meer als een “moetje” te voelen. Iedereen probeert je te helpen met goed bedoelde tips en adviezen, maar in werkelijkheid kom je steeds verder van je eigen bedrijf te staan.

Je voelt dat het anders mag, maar hoe?

Droom eens met me mee

Al voor je begon droomde je ervan: een bedrijf waarin je kan ondernemen op je eigen voorwaarden. Of je nu 4 uur of 60 uur wilt werken. Of je nu een eigen kantoor wilt of locatie onafhankelijk wilt werken. Of je nu graag alleen werkt of met een team. Het is allemaal aan jou. Dat maakt het ondernemen juist zo leuk! Dat de route daarnaartoe wat hobbeliger blijkt dan verwacht, betekent niet dat je moet stoppen met dromen. Integendeel!

Wat als ik je vertel dat ik zeker weet dat die eindbestemming ook voor jou bereikbaar is? Ik geloof dat je met concrete acties jouw droombedrijf kunt realiseren. Niet door alleen maar hard te werken en door te beuken, maar juist door te voelen en keuzes te maken vanuit jouw onderbuikgevoel.

Hoe lekker zou het zijn als jij doet wat je leuk vindt en waar je steengoed in bent, daar nóg meer fantastisch leuke klanten mee binnenhaalt en nog altijd tijd hebt voor jezelf, je gezin, reizen of andere dingen waar je energie uit haalt?

Jesica Versichele

Taalinstituut de Wester

Jesica over onze samenwerking: “Na onze sessies voelde ik me altijd gemotiveerd om mijn doelen te bereiken”

Ik zat in een sleur met mijn bedrijf. Ik wist niet hoe ik verder moest. Perfectionisme hield me tegen en weerhield me ervan actie te ondernemen. Na de afronding van het programma heb ik een duidelijk idee hoe ik mijn bedrijf verder kan brengen.

Eline is uitstekend in het helpen van haar klanten om te visualiseren hoe zij hun eigen bedrijf willen hebben. De sessies beginnen met haar vraag “wat wil je bereiken op dit gebied?” en ze gebruikt haar expertise om je daarheen te begeleiden. Ze houdt altijd rekening met hoeveel tijd en energie je aan bepaalde taken wilt besteden, wat voor mij erg belangrijk was omdat ik veel verschillende projecten heb lopen.

Gedurende het hele programma was Eline altijd erg begripvol en bemoedigend. Na onze sessies voelde ik me altijd gemotiveerd om mijn doelen te bereiken. Ik zou de coachingsessies van Eline ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zich verloren of overweldigd voelt door zijn bedrijf. Zij zet je op het goede spoor!

“Niemand anders kan jouw gevoel en passie overbrengen”

Als coach is het mijn doel om jou als ambitieuze, vrouwelijke ondernemer te empoweren om niet alleen je business, maar ook jou als persoon te zien groeien. Ik geloof erin dat klanten ‘aan’ gaan op jou als persoon.

Ondernemen draait niet alleen om goede marketing en sales. Het gaat om meer dan dat. De juiste energie, mindset én strategie zijn de basiselementen voor een succesvol bedrijf. En dat bedrijf begint bij jou.

Door persoonlijke patronen en belemmeringen aan te pakken, actief aan de slag te gaan met je mindset en marketing in te zetten op een manier die bij jou past, weet je moeiteloos jouw ideale klanten aan te trekken, meer omzet te genereren en misschien wel het allerbelangrijkst: onderneem je op je eigen voorwaarden.

Ik hou niet van kaders. Van de “dit is de manier hoe het moet”-moetjes. Ik hou van authenticiteit. Niemand anders kan jouw gevoel en passie overbrengen.

Door te ontdekken wie je bent en dit te integreren in je bedrijf, maak je impact. Nog meer dan je nu kunt bedenken. Echt waar!

Hoe zou het zijn als:

 • ... de druk van de ketel af is en je met rust en vol vertrouwen in jezelf en je bedrijf kan ondernemen
 • ... je je niet meer laat tegenhouden door meningen van anderen en je de bevestiging uit jezelf kan halen
 • ... je iedere dag weer blij wordt van het bedrijf dat je hebt opgezet waar je met veel liefde en passie aan blijft werken
 • ... je klanten aantrekt waar je super blij van wordt
 • ... je zelfs op de momenten dat het wat lastiger gaat, je vertrouwen hebt in jezelf en je aanbod
 • ... je precies weet wat je WEL en vooral NIET moet doen om te groeien
 • ... je weer groot durft te dromen

“Ik geloof erin dat iedere ondernemer een inspirerend verhaal heeft en zo op háár manier de wereld een beetje mooier kan maken. Ook jij, dat weet ik zeker.”

Goal Getter Academy: hét programma om de handrem in je bedrijf los te gooien en stappen te zetten richting jouw doel

In de Goal Getter Academy leer ik je alles over het creëren van een bedrijf dat VOOR je werkt ipv tegen. En dat op een manier die bij jou past! Dit traject is een combinatie van 1-op-1 en groepscoaching waarin ik je in 3 stappen meeneem: 

  Weten wat je wilt en waarom het nu niet lukt

  We gaan terug naar datgene wat je ECHT verlangt, naar je grote dromen. Naar datgene waarvoor jij bent gestart met ondernemen. Ook kijken we hierbij wat je blokkeert om te doen waar je zo hard naar verlangt. Zijn dat bepaalde overtuigingen en patronen? Is dat iets wat jouw omgeving je wijsmaakt? Of zijn er strategische kansen die je nu nog laat liggen?

  De weg naar succes vrijmaken, zowel in je bedrijf als in je persoonlijke leven

  Jij bent de motor achter jouw bedrijf. In dit traject gaan we blokkades, belemmerende overtuigingen en interne saboteurs vanuit de kern oplossen. Ook maken we strategische keuzes zodat je bedrijf staat als een huis. Met als doel? Met rust en vertrouwen in jezelf én je bedrijf ondernemen.

  Continue groei realiseren op een manier die volledig bij jou past

  Wanneer datgene wat jou eerder in de weg stond is opgeruimd, staat niks jou meer in de weg om te groeien. In dit traject gaan we ons focussen op prioriteiten waar je het meeste resultaat behaalt. Zo werk je jezelf niet 100x in de rondte en weet je wat wel én niet moet doen om tot jouw gewenste resultaat te komen. Daarbij krijg je handvatten om jouw groei continu te optimaliseren door maandelijks te kijken naar je progressie.

  Dit is wat je krijgt in de Goal Getter Academy:

  Persoonlijke Kick-off

  Waar loop je nu tegenaan? En waar liggen jouw groeikansen? Tijdens de kick-off zitten we 1-op-1 samen en kijken we waar jij op dit moment staat in jouw bedrijf en waar we samen de komende 3 maanden naartoe groeien.

  3x Thema groepssessies

  Iedere maand staat er een groepssessie via Zoom op de planning over de onderwerpen: aanbod, boodschap en ideale klant. Tijdens de sessie kan je live je vragen stellen en uiteraard ontvang je ook de replay achteraf.

  3x Thema groepssessies

  Iedere maand staat er een groepssessie via Zoom op de planning over de onderwerpen: aanbod, boodschap en ideale klant. Tijdens de sessie kan je live je vragen stellen en uiteraard ontvang je ook de replay achteraf.

  2x The Reset-sessies 

  Datgene wat jou als persoon blokkeert, zie je terug in jouw bedrijf. Tijdens een Reset Sessie gaan we aan de slag met jouw onderbewustzijn. Waarin belemmert dat jouw persoonlijke en zakelijke groei? We sluiten de sessie af met praktische tips die jij direct kan toepassen.

  Toegang tot community

  Ondernemen doe je samen. Niet alleen. Je komt in een besloten WhatsApp groep met andere ambitieuze Goal Getters. Hier mag je vragen stellen, inzichten delen en kun je met elkaar sparren.

  Toegang tot community

  Ondernemen doe je samen. Niet alleen. Je komt in een besloten WhatsApp groep met andere ambitieuze Goal Getters. Hier mag je vragen stellen, inzichten delen en kun je met elkaar sparren.

  3x Focussessie

  Gedurende het programma vinden er drie virtuele Focussessies plaats, zodat je ook de ruimte hebt om alle geleerde strategieën uit te werken en daadwerkelijk aan de slag te gaan. Een lekkere stok achter de deur dus!

  Toegang tot groeiende online bibliotheek

  In deze online bibliotheek vind je diverse inzichten en oefeningen om jou als persoon, maar ook jouw bedrijf naar het volgende level te tillen. Maandelijks komen hier minimaal 2 video’s bij.

  Toegang tot groeiende online bibliotheek

  In deze online bibliotheek vind je diverse inzichten en oefeningen om jou als persoon, maar ook jouw bedrijf naar het volgende level te tillen. Maandelijks komen hier minimaal 2 video’s bij.

  Bonus Masterclasses door andere experts

  Elke maand nodig ik een expert uit om een masterclass te geven in mijn community. 

  Meld je nu aan en krijg deze exclusieve bonus er gratis bij!

  Monthly review document

  Dit document helpt je om te reflecteren op je acties van de afgelopen maand en focus aan te brengen in de dingen die je de maand erop gaat doen. Grootse dromen deel je op in simpele praktische stappen zodat deze dichterbij lijken dan ooit.

  Gerda over het traject: “Nu staat er echt iets wat bij mij past”

  Als coach en IEMT-practioner wilde ik een professionaliseringsslag slaan in mijn online uitstraling.

  Toen ik Eline leerde kennen was ik meteen op mijn gemak. Met het 3 maanden traject was er een duidelijk en resultaatgericht plan. De coachingsessies waren heel leerzaam en waardevol. Ik vond het heel fijn om een langer traject in te stromen; zo leerden we elkaar goed kennen, leerde ik zelf ook veel en kon Eline zich goed verplaatsen in mijn bedrijf en wat ik wil uitstralen. Samen hebben we het fundament voor mijn bedrijf neergezet. Nu staat er iets dat écht bij mij past.

  Eline is een prettig en creatief mens om mee te werken, biedt alle ruimte voor je eigen ideeën en pakt dit op een professionele en verrassende manier op. Ik zou haar zeker aanbevelen!

  Gerda Brinkman

  Convida Coaching

  Na dit traject…

  … kan je gaan staan voor de ondernemer die je bent. Je voelt rust en vertrouwen. Je weet wie je bent. Als ondernemer, maar ook als persoon.

  kan je alle onzekerheden achter je laten. Samen hebben we afscheid genomen van belemmeringen en patronen die jou niet meer dienen. Er is opnieuw ruimte voor datgene wat voor jou belangrijk is!

  heb je focus en ervaar je vrijheid. Waar je eerder nog wel eens onzeker werd van alle goedbedoelde adviezen, weet je nu welke stappen je moet én wilt zetten.

  weet je hoe je jouw marketingkanalen het beste in kan zetten en zie je ook daadwerkelijk resultaat. In je bereik en volgers, maar ook op je bankrekening!

  kan je meer mensen helpen met jouw expertise. Je weet wat je waard bent en weet je je aanbod aan de leukste klanten te verkopen. Daar doen we het toch voor?!

  “You can change the plan, but never the goal”

  Ik ben Eline trouwens!

  Ik sta voor actie in de taxi, ‘het’ op jouw manier leren doen en simpelweg stappen zetten om een ijzersterk bedrijf neer te zetten. Maar ik sta ook voor ondernemen op je onderbuikgevoel, vertrouwen hebben in het grotere plaatje en een stapje terug doen als dat nodig is.

  Ondernemen draait om de juiste energie, mindset én strategie. Deze drie elementen gaan hand in hand en dat begint allemaal bij jezelf.

  Als je mij een aantal jaar terug zou zeggen dat ik business coaching zou combineren met energetisch werk, had ik je niet geloofd. Alles wat ik niet kon verklaren was al snel spirrie wirrie. Ik ging als wandelend hoofd door het leven en van voelen was nauwelijks sprake.

  Tot dat niet meer ging… Mijn hoofd maakte overuren en ook lichamelijk dienden zich er verschillende vage klachten aan. Dit was het startpunt van mijn persoonlijke ontwikkelingsreis die ik nu achteraf voor geen goud had willen missen.

  Het is mijn missie om nu ook mensen zoals jou te helpen, zodat jij deze vrijheid ook mag ervaren en ook kan inzetten in jouw bedrijf.

  Zij gingen je voor

  Eline kwam op mijn pad en tegen haar aanbod  kon ik geen nee zeggen. Ik stond op een punt in mijn bedrijf dat er een zekere inkomstenbron weg viel en ik even een boost nodig had. Eline heeft me geholpen met focus aanbrengen in mijn eindeloze to-do lijst. Heeft me weer zekerder gemaakt over mijn aanbod en geholpen om daar een goede opbouw in te maken.Daarnaast vond ik de persoonlijke begeleiding erg fijn! Eline stond altijd beschikbaar om mijlpalen (grote en kleine) te vieren en om me te voorzien van advies.

  Dankjewel Eline. Ik weet niet of ik, zonder jouw hulp, deze zware tijd door was gekomen zoals ik nu heb gedaan.

  Carine

  Eline denkt vooruit en denkt met je mee! Ze legt alles duidelijk uit en ook met praktijkvoorbeelden,. Ze heeft mij in elk geval heel veel waardevolle tips en adviezen gegeven en het is nu aan míj om hiermee aan de slag te gaan.”
  Annet

  “Wat mij het meeste is bijgebleven is: het feit dat het enorm goed verzorgd was, de fijne mensen bij elkaar en de open en warme sfeer. Een ieder bij wie ik herken dat deze meer in de waan van alle dag zit en niet goed tijd pakt voor doelen, zal ik jou zeker aanbevelen.
  Marjolein

  Veelgestelde vragen

  Wat is de investering van de Goal Getters Academy?

  De investering voor de Goal Getter Academy bedraagt €599,- ex BTW.

  Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

  Jazeker! Je kan in het betalingssysteem aangeven of je het bedrag in 1 keer of in 3 termijnen wilt betalen.

  Wanneer start de Goal Getters Academy?

  Het programma loopt het hele jaar door, waar iedere nieuwe ondernemer aan het begin van de maand instapt.

  Hoe verschilt dit programma van andere programma’s?

  Als business coach geloof ik dat strategie en marketing van grote waarde zijn in jouw bedrijf, maar niet zonder de juiste mindset en energie. In dit traject maken we een combinatie van deze pijlers met als doel dat jij niet alleen strategisch handige stappen zet maar ze daadwerkelijk ook voelt!

  Is er ook de mogelijkheid om individuele begeleiding te krijgen?

  Jazeker! Misschien is mijn 1-op-1 mentorship dan een mooie mogelijkheid voor jou.

  Verder nog vragen?

  Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan op info@elineklaver.nl.

  Van alleen dromen is nog nooit iemand succesvol geworden.

  Je moet nooit stoppen met dromen, maar wél starten met concrete acties om ze nu echt eens waar te maken. Je kunt het, je verdient het en je wil het. Dus wat houdt je tegen?