fbpx

Maak kans op een gratis strategiesessie

Als marketing en business coach geloof ik er in dat iedereen op zijn of haar manier klanten kan aantrekken. Vlammen met je marketing. En dát vuur vervolgens overbrengen naar je klant. 

Ik word er ontzettend blij van om ondernemers zoals jij te helpen, te zien groeien en successen zien te behalen. Daarom deze gratis sessie!

Elke maand selecteer ik 1 ondernemer die onderstaand formulier heeft ingevuld en waarvan ik denk dat ik haar het beste kan helpen. Dit doe ik aan het begin van de maand. Als je geselecteerd bent, stuur ik je een mailtje om een afspraak te maken.

Ik vind het belangrijk om jou écht goed te kunnen helpen. Voorafgaand aan de sessie analyseer ik daarom je aanbod, website en social media kanalen.

In de sessie (60 min) bespreken we waar je op dit moment tegenaan loopt en kijken we welke kansen voor het grijpen liggen. Ik hou van praktisch, dus ik geef je direct een aantal concrete tips om mee aan de slag te gaan. 

Wie weet tot snel!

Het vragenformulier

Dit zeggen anderen over mij

Ik heb Eline leren kennen als een pragmatische en meedenkende collega. Ze neemt initiatief en weet goed de vertaalslag te maken van het bedrijf naar de doelgroepen. Hierbij houdt ze rekening met dat wat er speelt in de omgeving of in de wereld.

Ik raad Eline zeker aan. Ze is een prettig mens bent om mee te werken en ik was meteen op mijn gemak. Je gaf ruimte om mijn ideeen in te brengen en deed daar naar mijn tevredenheid iets mee. 

Eline denkt vooruit en denkt met je mee! Ze legt alles duidelijk uit en ook met praktijkvoorbeelden,. Ze heeft mij in elk geval heel veel waardevolle tips en adviezen gegeven en het is nu aan míj́ om hiermee aan de slag te gaan.

Volg je mij al op Instagram?

[instagram-feed feed=1]