Maak kans op een gratis strategiesessie

Als marketing en business coach geloof ik er in dat iedereen op zijn of haar manier klanten kan aantrekken. Vlammen met je marketing. En dát vuur vervolgens overbrengen naar je klant. 

Ik word er ontzettend blij van om ondernemers zoals jij te helpen, te zien groeien en successen zien te behalen. Daarom deze gratis sessie!

Elke maand selecteer ik 1 ondernemer die onderstaand formulier heeft ingevuld en waarvan ik denk dat ik haar het beste kan helpen. Dit doe ik aan het begin van de maand. Als je geselecteerd bent, stuur ik je een mailtje om een afspraak te maken.

Ik vind het belangrijk om jou écht goed te kunnen helpen. Voorafgaand aan de sessie analyseer ik daarom je aanbod, website en social media kanalen.

In de sessie (30 min) bespreken we waar je op dit moment tegenaan loopt en kijken we welke kansen voor het grijpen liggen. Ik hou van praktisch, dus ik geef je direct een aantal concrete tips om mee aan de slag te gaan. 

Wie weet tot snel!

Het vragenformulier

Dit zeggen anderen over hun gratis sessie

“Pas geleden was ik de gelukkige voor een gratis sessie met Eline. Ik ging er blanco in en stond op dat moment met veel vraagtekens aan de start van mijn eigen bedrijf. Eline gaf mij meteen het gevoel dat ik zelf al goed op weg was.. Dit was voor mij heel fijn om te horen. Het blijft toch spannend je eigen onderneming!

Met wat super fijne tips kreeg ik ontzettend veel inspiratie en ben ik daarna meteen aan de slag gegaan. Kortom voor mij was deze sessie heel veel waard en daarbij ook erg inspirerend!”

Judit

Good Mood Voedingscoach

“Ik ben dankbaar voor de inzichten die Eline mij gegeven heeft. Ik was nog opzoek naar wat ik naar buiten wilde brengen op mijn site qua tekst om mensen te helpen. Eline heeft bij mij ademwerk groepssessies ervaren en vervolgens zag ze mijn site. Ze had het gevoel dat dit niet echt Frank was. Tijdens ons gesprek stelde ze de juiste vragen waardoor ik inzicht kreeg. Nu voelt het veel beter voor mij en merk ik dat het meer uit mijn kern komt wie ik ben en wat ik wil. Dank je wel.”

Frank Heddes

Frank Heddes - Coaching & Therapie

“Ik heb een strategiegesprek gehad met Eline. Zij had van te voren een vragenlijst gestuurd waar ik al uitgedaagd werd om na te denken. Tijdens het gesprek werd al gauw duidelijk dat Eline weet waar ze het over heeft en dat ze goed voorbereid ons gesprek in is gegaan. Ze heeft me hele praktische, direct toepasbare tips meegegeven én ze heeft me ook op strategisch gebied aan het denken gezet. Een zeer fijn gesprek wat voor mij erg waardevol was.”

Christine den Das

Energierijker

En? Ben je er ook klaar voor om te vlammen zoals de ondernemers hierboven?

Het is mijn missie om ondernemers te helpen die impact willen maken met datgene wat ze leuk vinden én goed waar ze goed in zijn. Helpen door tips te geven in een strategiesessie of door een wat langere samenwerking aan te gaan. Loop je op dit moment vast en heb je het idee dat ik je kan helpen? Vul het formulier hieronder in. Vertel me wat je uitdagingen zijn en laten we samen kijken of we een klik hebben en iets voor elkaar kunnen betekenen