DIENSTEN

Een goede tekst trekt de aandacht van jouw doelgroep. Ik help je met zowel zakelijke als commerciële teksten voor verschillende communicatie-uitingen. Hierbij kun je denken aan het tekstueel invullen van flyers en brochures, maar ook aan webteksten of berichten op social media.
Heb jij al een tekst, maar weet je niet zeker of deze bij jouw doelgroep past? Ik kijk graag met je mee!
Tegenwoordig is content onmisbaar in succesvolle marketingstrategieën. Ik help jou met het creëren van unieke content voor jouw bedrijf. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld blogs, infographics, foto’s en video’s. Na samen een plan van aanpak bedacht te hebben, werk ik de content uit. Hierna stuur ik ze naar je toe of ik zet ze direct door naar jouw website of socialmediakanalen.
Ook het hebben van social media is in deze tijd onmisbaar voor jouw bedrijf. Door de inzet van de juiste kanalen creëer je een grotere naamsbekendheid en bind je klanten aan jouw bedrijf. Echter vergt dit veel tijd en moeite die je niet altijd hebt als ondernemer. Op basis van jouw wensen en behoeften help ik je met het beheren van jouw zakelijke socialmediakanalen. 

Worstel jij met het bouwen van jouw website? Is hij toe aan een nieuwe look? Of kost het onderhouden van de websitecontent jou te veel tijd? Ik spring graag bij om je een helpende hand aan te bieden. Samen kijken we naar de mogelijkheden en binnen enkele weken staat er een mooi resultaat. 
Online communicatiekanalen zijn de afgelopen jaren exponentieel gegroeid, maar dat betekent niet dat offline communicatie daarmee verdwijnt. In tegendeel. Het versterkt elkaar juist! Op basis van jouw wensen en behoeften ga ik voor jou aan de slag met nieuwe visitekaartjes, flyers of ander promotiemateriaal. Samen streven we naar het beste resultaat!

Wil jij zelf aan de slag met jouw bedrijf, maar weet je niet hoe? Dan help ik je op weg! Aan de hand van jouw (online) marketingkanalen kan ik je een aantal concrete tips geven. Daarnaast beantwoord ik natuurlijk jouw vragen. De adviessessie duurt een uur en is zowel online als ter plaatse mogelijk
Mijn uurtarief voor deze diensten is €55 per uur.