Contentkalender

Dé inhakers van 2022

Sla de plank nooit meer mis met deze inhaakkalender voor 2022

Open je na een drukke dag je Instagram dat vol staat met posts over de Dag van de Ondernemer. Sh*t, een gemiste kans om op in te spelen. Mis geen enkele feest- of dag van… meer met deze inhaakkalender.

Inhakers zijn onmisbaar voor een goede contentstrategie. Ze zijn ideaal om van te voren in te plannen, voegen waarde toe aan jouw boodschap en zijn erg populair onder volgers.

In dit ebook deel ik zo’n 350 inhakers die je direct kan inzetten voor het komende jaar. Ook deel ik diverse tips zodat jij meer resultaat behaalt uit het inzetten van inhakers. Genoeg te lezen dus!

Met deze kalender

  • … mis je nooit meer een feestdag of dag van….;
  • … heb je altijd inspiratie om jouw bedrijf op de kaart te zetten op social media;
  • … weet je waarop je moet letten als je meer resultaat uit je inhakers wil halen.

Hoi ik ben Eline!

Als marketing & business coach laat ik vrouwelijke ondernemers zien wie ze zijn en leer ik hoe je dat online ijzersterk uitstraalt.  Ik geloof in concrete acties om jouw droombedrijf te realiseren. Vlammen met marketing en dát vuur overbrengen naar je klant. Dat kan jij ook! De afgelopen jaren heb ik diverse ondernemers mogen helpen met hun online kanalen. Met als resultaat: stijgende aantallen volgers, meer likes/reacties onder posts en misschien wel het belangrijkste, nieuwe klanten!

Met deze inhaakkalender geef jou als ondernemer de handvatten om zelf aan de slag te gaan met jouw online marketing. Niemand anders kan jouw gevoel overbrengen. Ik geloof erin dat klanten ‘aan’ gaan op jou als persoon en daarom leer ik je het zelf te doen.

Reviews van klanten

“De Facebook- en Instagrampagina wordt bij ons door Eline Klaver Media and More verzorgd. Daar zijn wij tevreden over en zo blijven we op deze manier “in contact” met de klanten. Het levert leuke reacties op! Eline neemt voor ons werk uit handen zodat wij deze tijd weer kunnen gebruiken voor andere activiteiten in onze winkel.”

“Ik heb Eline leren kennen als een pragmatisch en meedenkend. Ze neemt initiatief en weet goed de vertaalslag te maken van het bedrijf naar de doelgroepen. Hierbij houdt ze rekening met dat wat er speelt in de omgeving of in de wereld.”

Ik heb weer veel gehad aan je e-book met content inspiratie. Heb weer voor twee weken post vooruit kunnen plannen. Zo fijn dit!

Volg je mij al op Instagram?

[instagram-feed]