Online workshop

Jouw Instagramstrategie voor 2022

In deze workshop op donderdag 16 december (11.00 uur) gaan we samen aan de slag met jouw strategie voor 2022. Met als doel: jou laten vlammen op Instagram!  

Als ondernemer heb je een enorme drive en liefde voor je bedrijf. Dat is wat je wilt laten zien aan jouw klant. Maar waar moet je beginnen?

Tijdens de workshop Jouw Instagramstrategie voor 2022 leer ik je een ijzersterke basis te leggen die je vervolgens in het nieuwe jaar strategisch in kan zetten om te groeien zonder dat je daar uren mee bezig bent. Geen boekwerk aan plannen, maar een overzichtelijk plan waar je direct mee aan de slag kan! Lekker praktisch. Daar houden we van.

Heb jij ook zin om komend jaar te gaan knallen op Instagram? Waarom wachten tot januari? Meld je direct aan via onderstaande knop.

Wil jij…

  • … leren hoe je Instagram strategisch inzet om te groeien?
  • … jouw doelen omzetten naar concrete acties?
  • … je onderscheiden binnen het Instagramlandschap?

Ja? Dan is deze workshop zeker iets voor jou.

Het maakt niet uit of je nu aan het begin van jouw ondernemersavontuur staat of al een tijdje aan het aanrommelen bent. Jij wilt meer uit Instagram halen, alleen weet je niet hoe je dit moet aanpakken. Het staat dan ook al veel te lang op je to-do-lijstje en jij weet ook: dit mag er echt af. En daar ga ik jou mee helpen!

Na deze workshop

  • Weet je hoe je Instagram strategisch inzet om te groeien
  • Heb jij je Instagramdoelen voor komend jaar op een rij
  • Kan jij je onderscheiden van jouw concullega’s
  • Bespaar je meer tijd doordat je een ijzersterke strategie hebt
  • Weet je losse flodders om te zetten naar posts die passen bij jouw strategie

Het programma

Deze workshop vindt plaats op donderdag 16 december om 11.00 uur duurt ongeveer anderhalf uur. Vergeet je pen en papier niet klaar te leggen, want we gaan direct aan de slag.

Tijdens de workshop behandelen we uiteraard ook jouw vragen. Daar kom je immers voor!

Kan je niet aanwezig zijn, maar ben je wel benieuwd naar de workshop? Naderhand is er een replay beschikbaar.

Hoi ik ben Eline!

Als marketing & business coach laat ik vrouwelijke ondernemers zien wie ze zijn en leer ik hoe je dat online ijzersterk uitstraalt.  Ik geloof in concrete acties om jouw droombedrijf te realiseren. Vlammen met marketing en dát vuur overbrengen naar je klant. Dat kan jij ook!

De afgelopen jaren heb ik diverse ondernemers mogen helpen met hun online kanalen. Met als resultaat: stijgende aantallen volgers, meer likes/reacties onder posts en misschien wel het belangrijkste, nieuwe klanten!

Met deze workshop geef jou als ondernemer de handvatten om zelf aan de slag te gaan met jouw online marketing. Niemand anders kan jouw gevoel overbrengen. Ik geloof erin dat klanten ‘aan’ gaan op jou als persoon en daarom leer ik je het zelf te doen.

Zie ik je donderdag 16 december?

Reviews van klanten

“Eline maakt dan iets ongrijpbaars iets concreets. Je gaat terug naar de basis en ze zorgt ervoor dat jouw content strategie past bij jou als persoon. Geen ingewikkeld boekwerk, maar gewoon alles op 1 A4tje. Iets waar je altijd naar terug kan gaan en past bij wie jij bent en wat je wil bereiken. Aanrader!”

“Dank je wel voor de leuke masterclass afgelopen vrijdag! Het heeft me geïnspireerd om meer aandacht te geven aan mijn personal branding en content creatie. Je hebt goede tips en adviezen gegeven! 😘🙏”

Het persoonlijke en praktische van het event is mij het meeste bijgebleven. Ook de afwisseling van de hele agenda. Dat heeft er juist voor gezorgd dat het goed te volgen was. Ik vond het geweldig en ik ben echt blij dat ik erbij was!

Waar wacht je nog op?

Is deze workshop iets voor mij?

Deze workshop is voor iedereen die graag zichtbaar wilt zijn op Instagram, maar het lastig vindt om een juiste strategie te bepalen. 

Ik ben al actief op Instagram: is deze livedag ook geschikt voor mij?

Ook als je al langer actief bent op Instagram is deze workshop waardevol. We gaan terug naar de basis. Want weet jij eigenlijk waarom je wat post?

Hoe krijg ik toegang tot de workshop?

Na het afronden van de bestelling krijg je van mij een linkje waarmee je je voor de workshop kunt aanmelden.

Verder nog vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan op info@elineklaver.nl.