fbpx

Daar is ie dan! De allereerste blog op mijn website. Na lang wikken en wegen besloot ik eind januari 2019 mijn bedrijf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Afgelopen jaar heb ik veel mogen ontdekken en heb ik veel over het ondernemerschap geleerd. Ik kreeg meer klanten dan verwacht en kon lekker aan de slag. Helaas verschoof mijn prioriteit voor het maken van een website daardoor steeds meer naar de achtergrond.

Mijn studie en bedrijf heb ik altijd goed kunnen combineren, maar tegen het afstuderen keek ik toch wel een beetje op. Gelukkig bood mijn opleiding veel mogelijkheden om een eigen draai aan je afstudeeropdracht te geven. Ik greep deze kans en besloot het maken van mijn website niet meer uit te stellen.

Na veel informatie opgezocht te hebben en met meerdere ondernemers in gesprek te zijn gegaan, kreeg mijn website steeds meer vorm. Na lang puzzelen was het vorige week woensdag zo ver. Mijn website kwam online. En wat een leuke reacties kreeg ik allemaal! Dat had ik niet verwacht.

Nu de basis is gelegd, wil ik ook in de toekomst mijn bedrijf blijven ontwikkelen en mijn kennis met jou delen. In het steeds veranderende medialandschap is het namelijk belangrijk voor jou als ondernemer om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Hier kun je met jouw bedrijf op inhaken. Ook neem ik jullie graag mee achter de schermen en vertel ik jullie alle ins en outs uit het mediawerkveld.

Wil en kan jij niet wachten om met jouw marketing aan de slag te gaan of geef jij dit liever uit handen? Ik help jou graag. Stuur mij een berichtje en ik neem snel contact met jou op!