fbpx

‘Ze’ zeggen altijd dat je goed moet worden in één ding, maar ik besloot ‘en en’ te doen.

Hoi! Ik ben Eline Klaver, maar misschien deed mijn website dat al vermoeden! Als marketing & business coach laat ik vrouwelijke ondernemers zien wie ze zijn en leer ik hoe je dat online ijzersterk uitstraalt. Vlammen met marketing en dát vuur overbrengen naar je klant.  Ik geloof in concrete acties om jouw droombedrijf te realiseren.

Actie in de taxi, het op jouw manier leren doen en simpelweg stappen zetten. Ben jij klaar om te vlammen?

‘Als je bakker wil worden, word je bakker. Niet ook nog eens fotograaf’

Dat is hoe veel mensen het zien. Focus, specialisatie en goed worden in één ding. De afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan, maar dan wel in veel verschillende werkvelden. Ik merkte al snel hoeveel ik leuk vond. ‘Dat vind ik leuk, en dat, oh, dit ook’. Ik sta er 100% achter dat je ‘en en’ kunt doen. Dat ík ’en en’ kan doen. Of dat een struggle was? Jawel, juist omdat er zo veel mensen anders over dachten. Gelukkig vertrouwde ik toen al op m’n onderbuikgevoel: als iets goed voelt, ga ervoor. En dat is dan ook mijn boodschap aan jou!

‘Wat ik heb geleerd als ondernemer? Doe het als het goed voelt en doe het niet als het niet goed voelt, anders zit je jezelf alleen maar in de weg.’

Eline Klaver

Ik kon niet wachten om mijn eigen geld te verdienen

Mijn ondernemersverhaal begon al vroeg. Ik zie mezelf nog zo staan, net 12 kaarsjes uitgeblazen en startklaar om zelf geld in het laatje te brengen. Ik zocht werk bij een lokale tulpenboer en was hier iedere zaterdag, in de vakantie en soms zelfs op zondagen kind aan huis. Mijn opgestroopte mouwen waren er niet meer uit te strijken: ik wilde mijn eigen geld verdienen. 8 jaar later besloot ik meer ervaring op te doen in de wereld van (online) media, in mijn vakgebied. Eén van mijn eerste klussen? De marketinguitingen van mijn oude werkgever!

In 2019 was het mijn tijd om te vlammen

In 2019 startte ik mijn eigen business. Als startend ondernemer pakte ik wat ik pakken kon en nam ik allerlei opdrachtgevers aan: van de beauty sector tot makelaardij. Alles om mijn portfolio uit te breiden en ervaring op te doen voor mijn latere rol als marketing & business coach. Ik leerde dat ik jou als ondernemer wil laten zien wie jij bent en dat jij dat op jouw beurt aan jouw potentiële klant laat zien. Volg je het nog? Lekker ondernemen en vlammen met marketing, helemaal op jouw manier.

Media and more: ik ben ervan overtuigd dat je dat zelf kunt

Ik wil dat je laat zien wie je bent, dat online uitstraalt én dit vuur via ijzersterke marketingkanalen overbrengt naar je klanten. En als je kleding net als bij mij ook standaard uit opgestroopte mouwen bestaat, kun je dat zelf. Sterker nog: dan moet je dat zelf. Niemand anders kan jouw gevoel overbrengen. Ik geloof erin dat klanten ‘aan’ gaan op jou als persoon en daarom leer ik je het zelf te doen.

Ik help je als vrouwelijke ondernemer te vlammen met je marketing, want je kunt meer dan je denkt. Zeker als je het op jouw manier doet!

Dit zorgt ervoor dat ik kan doen wat ik doe

  • Het paleisje waar ik samen met mijn familie, vrienden en partner 7 maanden lang heb geklust en nu heerlijk kan werken, genieten en thuiskomen.
  • Mijn West-Friese roots, waar ik megatrots op ben. Je hoeft dan ook niet raar op te kijken als ik er woorden als ‘prieken’ en ‘studderen’ doorheen gooi.
  • Geraspte kaas. Nou ja, eigenlijk alles met kaas.
  • Persoonlijke ontwikkeling en mindset. Is er iets te leren? Dan sla ik liever geen boek, cursus of event over.
  • Ondernemers die keihard willen knallen en het beste uit hun bedrijf willen halen. Als je er zelf tijd in stopt, geloof ik dat het je zo veel oplevert. Daar ga ik goed op!
  • Foute – als in écht foute – muziek. Van Wannabe en Walking on Sunshine tot ongegeneerd meerappen met rappers uit de 00’s.
  • Mijn eindeloos georganiseerde lijstjes, die vaak alsnog eindigen in een creatieve chaos.

Volg jij mij al op Instagram? Bekijk mijn laatste posts hieronder.

 

En jij, wat zorgt ervoor dat jij kunt vlammen?

Dus, over die opgestroopte mouwen gesproken. Heb jij ze ook? Wat zorgt ervoor dat jij kunt vlammen en wat heb je nodig om nóg harder te gaan? Stuur me een berichtje, ik ben heel benieuwd naar jouw ondernemersverhaal!