fbpx

OVER MIJ

Hoi ik ben Eline!

Als klein meisje was ik (onbewust) altijd al bezig met het ondernemersvak. Schminken op de vrijmarkt, cakejes verkopen aan dorpsgenoten en plannen voor een eigen hondenuitlaatservice. Ik vond het geweldig. Toch is deze ambitie toen ik naar de middelbare school ging naar de achtergrond verschoven. Ik hield mij liever met datgene waar het leven toen om draaide: naar school, vriendjes en afspreken met vriendinnen.
Gelukkig werden mijn ondernemersgenen een aantal jaar geleden weer aangewakkerd tijdens mijn opleiding Media, Informatie en Communicatie. Eind januari 2019 heb ik mij daarom ingeschreven als ondernemer bij de Kamer van Koophandel.
Mijn doel? Mijn kennis en kunde inzetten om ondernemers zoals jij geheel te ontzorgen. Van het inzetten van contentmarketing tot het ontwerpen van magazines en van productfotografie tot het tekstueel invullen van promotiemateriaal. Ik draai mijn hand er niet voor om. Zo bied ik jou het totaalpakket, zodat jij kan doen waar je goed in bent.
Ben jij een ondernemer en zoek jij een helpende hand in het mediawerkveld? Ik ben er voor jou!

Waarom Eline Klaver Media and More?

Diensten op maat

Iedere ondernemer is anders. Ik denk daarom in een gratis adviesgesprek graag met jou mee welke dienst het beste bij jou past.

KWALITEIT

Kwaliteit staat bij mij voorop. Ik zorg er dan ook graag voor dat jij tevreden bent met het resultaat. 

Totaalpakket

Als ondernemer wil je geen vijf bedrijven inhuren om tot één resultaat te komen. Ik bied een totaalpakket aan diensten aan, zodat jij geheel ontzorgd bent. 

Benieuwd wat ik voor jou kan doen?