fbpx

‘Ze’ zeggen altijd dat je goed moet worden in één ding, maar ik besloot ‘en en’ te doen.

Hoi! Ik ben Eline Klaver, maar misschien deed mijn website dat al vermoeden! Als marketing & business coach laat ik vrouwelijke ondernemers zien wie ze zijn en leer ik hoe je dat online ijzersterk uitstraalt. Vlammen met marketing en dát vuur overbrengen naar je klant.  Ik geloof in concrete acties om jouw droombedrijf te realiseren.

Actie in de taxi, het op jouw manier leren doen en simpelweg stappen zetten. Ben jij klaar om te vlammen?

‘Als je bakker wil worden, word je bakker. Niet ook nog eens fotograaf’

Dat is hoe veel mensen het zien. Focus, specialisatie en goed worden in één ding. De afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan, maar dan wel in veel verschillende werkvelden. Ik merkte al snel hoeveel ik leuk vond. ‘Dat vind ik leuk, en dat, oh, dit ook’. Ik sta er 100% achter dat je ‘en en’ kunt doen. Dat ík ’en en’ kan doen. Of dat een struggle was? Jawel, juist omdat er zo veel mensen anders over dachten. Gelukkig vertrouwde ik toen al op m’n onderbuikgevoel: als iets goed voelt, ga ervoor. En dat is dan ook mijn boodschap aan jou!

‘Wat ik heb geleerd als ondernemer? Doe het als het goed voelt en doe het niet als het niet goed voelt, anders zit je jezelf alleen maar in de weg.’

Eline Klaver

Ik kon niet wachten om mijn eigen geld te verdienen

Mijn ondernemersverhaal begon al vroeg. Ik zie mezelf nog zo staan, net 12 kaarsjes uitgeblazen en startklaar om zelf geld in het laatje te brengen. Ik zocht werk bij een lokale tulpenboer en was hier iedere zaterdag, in de vakantie en soms zelfs op zondagen kind aan huis. Mijn opgestroopte mouwen waren er niet meer uit te strijken: ik wilde mijn eigen geld verdienen. 8 jaar later besloot ik meer ervaring op te doen in de wereld van (online) media, in mijn vakgebied. Eén van mijn eerste klussen? De marketinguitingen van mijn oude werkgever!

In 2019 was het mijn tijd om te vlammen

In 2019 startte ik mijn eigen business. Als startend ondernemer pakte ik wat ik pakken kon en nam ik allerlei opdrachtgevers aan: van de beauty sector tot makelaardij. Alles om mijn portfolio uit te breiden en ervaring op te doen. Langzaam maar beetje begon het vlammetje aan te wakkeren voor datgene waar ik écht blij van werd: coaching. Maar dan wel op een manier die mij past. Zonder marketingtrucjes en zonder te kiezen tussen “of of”. De afgelopen jaren leerde ik dat ik aan ga om jou als ondernemer te laten zien wie jij bent en hoe je dat op jouw beurt aan jouw potentiële klant laat zien. Lekker ondernemen door datgene te doen wat je leuk vindt en dié passie doorvoeren in je marketing, helemaal op jouw manier.

Media and more: ik ben ervan overtuigd dat je dat zelf kunt

Ik wil dat je laat zien wie je bent, dat online uitstraalt én dit vuur via ijzersterke marketingkanalen overbrengt naar je klanten. En als je kleding net als bij mij ook standaard uit opgestroopte mouwen bestaat, kun je dat zelf. Sterker nog: dan moet je dat zelf. Niemand anders kan jouw gevoel en passie overbrengen.

Ik geloof erin dat klanten ‘aan’ gaan op jou als persoon. Door marketing in te zetten op een manier die bij jou past, weet je moeiteloos jouw ideale klanten aan te trekken, meer omzet te genereren en misschien wel het allerbelangrijkst: onderneem je op je eigen voorwaarden. 

Ik help je als vrouwelijke ondernemer te vlammen met je marketing, want je kunt meer dan je denkt. Zeker als je het op jouw manier doet!

Dit zorgt ervoor dat ik kan doen wat ik doe

🐆 Het paleisje waar ik samen met mijn familie, vrienden en partner 7 maanden lang heb geklust en nu heerlijk kan werken, genieten en thuiskomen.

🐆 Mijn hond Ollie. Een ondeugende golden retriever die regelmatig mijn hart (en sokken) steelt.

🐆 Mijn West-Friese roots, waar ik megatrots op ben. Je hoeft dan ook niet raar op te kijken als ik er woorden als ‘prieken’ en ‘studderen’ doorheen gooi.

🐆 Geraspte kaas. Nou ja, eigenlijk alles met kaas.

🐆 Persoonlijke ontwikkeling en mindset. Is er iets te leren? Dan sla ik liever geen boek, cursus of event over.

🐆 Ondernemers die keihard willen knallen en het beste uit hun bedrijf willen halen. Als je er zelf tijd in stopt, geloof ik dat het je zo veel oplevert. Daar ga ik goed op!

🐆 Foute – als in écht foute – muziek. Van Wannabe en Walking on Sunshine tot ongegeneerd meerappen met rappers uit de 00’s.

🐆 Mijn eindeloos georganiseerde lijstjes, die vaak alsnog eindigen in een creatieve chaos.

Op mijn Instagram deel ik wekelijk tips en geef ik vaak een kijkje in mijn leven. Volg jij mij al?

@elineklavermedia

En jij, wat zorgt ervoor dat jij kunt vlammen?

Dus, over die opgestroopte mouwen gesproken. Heb jij ze ook? Waar droom je van als zelfstandig ondernemer? Wat zorgt ervoor dat jij kunt vlammen? En wat heb je nodig om nóg harder te gaan?

Een van mijn grootste ondernemerslessen is het vragen om hulp. Als er iets is wat mij ver heeft gebracht in mijn ondernemersavontuur is het zelf dingen oppakken en doorgaan, maar datgene wat mij nóg verder heeft gebracht is het vragen om hulp. Dat betekent niet dat je de controle uit handen geeft, bergen met geld moet uitgeven of dat je zwak of niet goed genoeg bent. In tegendeel.

Het is mijn missie om ondernemers te helpen die impact willen maken met datgene wat ze leuk vinden én goed waar ze goed in zijn. Helpen door tips te geven in een strategiesessie of door een wat langere samenwerking aan te gaan. Loop je op dit moment vast en heb je het idee dat ik je kan helpen? Vul het formulier hieronder in. Vertel me wat je uitdagingen zijn en laten we samen kijken of we een klik hebben en iets voor elkaar kunnen betekenen