Ben jij klaar om écht impact te maken met datgene wat je het liefste doet?

Coachingstraject: ready to flame

In dit 3 maanden-traject gaan we zowel strategisch als energetisch aan de slag met als doel: meer vrijheid, meer voldoening, meer impact. Zowel in je dagelijks leven als in je bedrijf!

Eerlijk gezegd doe je van alles een beetje.. 

Een poosje geleden hakte jij de knoop door: je koos voor jezelf, voor je onderneming en voor doen wat voor jou goed voelt. Vrijheid! Althans, dat was de bedoeling, want in de praktijk voelt het soms alsof je van alles doet, maar blijkbaar niet het juiste, want klanten blijven uit… 

Je weet en voelt dat je mensen écht kan helpen met datgene wat je doet en bent klaar om de wereld op jouw manier een stukje mooier te maken. 

Ergens loopt het vast en hoe harder jij probeert om van jouw bedrijf een succes te maken, hoe lastiger het lijkt te worden. Jij kunt niet wachten om impact te maken en mensen te helpen, maar eerlijk? Je ziet door de bomen het bos niet meer.

Je blokkeert en doet daarom van alles een beetje. Continu. Jij…

🔥 Doet wat goed voelt en hebt bergen ideeën, maar prioriteiten? Die vind je lastig.

🔥 Hebt door dat het allemaal draait om strategie, maar wat is dan de jouwe?

🔥 Wilt doorgroeien naar een bepaalde omzet, maar wilt geen concessies doen in je vrijheid.

🔥 Kijkt op tegen en spiekt soms stiekem bij andere ondernemers. Maar wat is dan jouw manier?

🔥 Droomt van tientallen ideale klanten die om jouw hulp vragen, maar waar vind je ze?

Je weet dat je écht wat waardevols te bieden hebt, maar het aantal klanten en het omzetdoel dat je voor ogen had blijft uit. En die vrijheid? Die lijk je meer en meer in te moeten leveren. Iedereen probeert je te helpen met goed bedoelde tips en adviezen, maar in werkelijkheid kom je steeds verder van je eigen bedrijf te staan.  

Droom eens met me mee

Al voor je begon droomde je ervan: een bedrijf waarin je kan ondernemen op je eigen voorwaarden. Of je nu 4 uur of 60 uur wil werken. Of je nu een eigen kantoor wilt of locatie onafhankelijk wil werken. Of je nu graag alleen werkt of met een team. Het is allemaal aan jou. Dat maakt het ondernemen juist zo leuk! Dat de route daarnaartoe wat hobbeliger blijkt dan verwacht, betekent niet dat je moet stoppen met dromen. Integendeel!

Wat als ik je vertel dat ik zeker weet dat die eindbestemming ook voor jou bereikbaar is? Ik geloof dat je met concrete acties jouw droombedrijf kunt realiseren. Niet door alleen maar hard te werken en door te beuken, maar juist door te voelen en keuzes te maken vanuit jouw onderbuikgevoel.

Hoe lekker zou het zijn als jij doet wat je leuk vindt en waar je steengoed in bent, daar nóg meer fantastisch leuke klanten mee binnenhaalt en nog altijd tijd hebt voor jezelf, je gezin, reizen of andere hobbies?

Jesica over het traject: “Na onze sessies voelde ik me altijd gemotiveerd om mijn doelen te bereiken”

Ik zat in een sleur met mijn bedrijf. Ik wist niet hoe ik verder moest. Perfectionisme hield me tegen en weerhield me ervan actie te ondernemen. Ik schreef me in voor het drie maanden durende “Ready to Flame” traject van Eline.

Na de afronding van het programma heb ik een duidelijk idee hoe ik mijn bedrijf verder kan brengen.

Eline is uitstekend in het helpen van haar klanten om te visualiseren hoe zij hun eigen bedrijf willen hebben. De sessies beginnen met haar vraag “wat wil je bereiken op dit gebied?” en ze gebruikt haar expertise om je daarheen te begeleiden. Ze houdt altijd rekening met hoeveel tijd en energie je aan bepaalde taken wilt besteden, wat voor mij erg belangrijk was omdat ik veel verschillende projecten heb lopen.

Gedurende het hele programma was Eline altijd erg begripvol en bemoedigend. Na onze sessies voelde ik me altijd gemotiveerd om mijn doelen te bereiken. Ik zou de coachingsessies van Eline ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zich verloren of overweldigd voelt door zijn bedrijf. Zij zet je op het goede spoor!

Jesica Versichele

Taalinstituut de Wester

“Niemand anders kan jouw gevoel en passie overbrengen”

Als coach is het mijn doel om jou als ambitieuze, vrouwelijke ondernemer te empoweren om niet alleen je business, maar ook jou als persoon te zien groeien. Ik geloof erin dat klanten ‘aan’ gaan op jou als persoon.

Ondernemen draait niet alleen om goede marketing en sales. Het gaat om meer dan dan. De juiste energie, mindset én strategie zijn de basiselementen voor een succesvol bedrijf. En dat bedrijf begint bij jou.

Door persoonlijke patronen en belemmeringen aan te pakken, actief aan de slag te gaan met je mindset en marketing in te zetten op een manier die bij jou past, weet je moeiteloos jouw ideale klanten aan te trekken, meer omzet te genereren en misschien wel het allerbelangrijkst: onderneem je op je eigen voorwaarden.

Ik hou niet van kaders. Van de “dit is de manier hoe het moet”-moetjes. Ik hou van authenticiteit. Niemand anders kan jouw gevoel en passie overbrengen.

Door te ontdekken wie je bent en dit te integreren in je bedrijf, maak je impact. Nog meer dan je nu kunt bedenken. Echt waar!

“Ik geloof erin dat iedere ondernemer een inspirerend verhaal heeft en zo op háár manier de wereld een beetje mooier kan maken. Ook jij, dat weet ik zeker.”

Coachtraject Ready to flame: waarom genoegen nemen met minder dan jouw droomleven?

Tijdens dit 3 maanden traject beginnen we bij het allerbelangrijkste binnen jouw onderneming: jijzelf. Jij bent de motor achter jouw bedrijf. Wat houdt jou nog tegen om online zichtbaar te zijn of te groeien naar jouw gewenste omzet? Samen duiken we de diepte in en nemen we afscheid van patronen, overtuigingen en andere belemmeringen die jou niet meer dienen. Hierbij maak ik gebruik van de biotensor, een energetische tool waarmee we inchecken op jouw onderbewuste en op zoek gaan naar antwoorden. Energetisch werk met beide benen op de grond zodat jij hier zelf ook mee aan de slag kunt.

Het unieke van dit traject is dat we niet alleen kijken naar jou als ondernemer, maar we nemen ook jouw bedrijf en marketingstrategie onder de loep. Van zichtbaar zijn op social media tot de teksten op jouw salespage en van het formuleren van jouw ideale klant tot het aanscherpen van je boodschap. Allemaal onderdelen die bijdragen aan het aantrekken van de leukste klanten. Ik geloof in het complete plaatje. On- én offline. 

Dit ontvang je:

🔥 Live kick-off
Voorafgaand aan het traject stuur ik je een vragenlijst. Waar wil jij de komende weken aan werken? Ik geloof er namelijk in dat een one-size-fits al traject niet bestaat. Iedere ondernemer heeft zijn of haar eigen uitdagingen en daarmee gaan we aan de slag. In de kick-off kijken we naar jouw doelen voor de komende periode. Welke kansen liggen er voor het grijpen en welke stappen kunnen we de komende 3 maanden zetten?

🔥 (Energetische) Coachingsessies (4x 1,5 uur)

Tijdens de coachingsessies kijken we enerzijds naar de strategische punten waar jij vast loopt in je bedrijf, waarbij we voortborduren op de kick-off. Samen kijken we naar jouw ideale klant, aanbod, prijzen, strategie en salestechnieken. Dit doen we aan de hand van opdrachten die je in het werkboek hebt gemaakt of voorbeelden die je in de praktijk bent tegengekomen. 

Anderzijds ben ik ervan overtuigd dat jij de motor bent van jouw bedrijf. Als er mindset- of energetisch technisch iets vastloopt, vertaalt dit zich in jouw bedrijf. Daarom zet ik regelmatig ook mijn energetische tools in tijdens deze sessies om afscheid te nemen van belemmeringen, patronen en overtuigingen die jou niet meer dienen en in de weg staan van jouw zakelijk succes.

🔥 Persoonlijke en uitgebreide feedback

Kom je er niet uit met de over mij tekst voor op je website of vind je het fijn als ik die ene Instagram post nog even meelees? Ik geef graag strategische feedback op de stukken waar jij graag wil dat ik naar kijk, zoals websitepagina’s, social media posts of je e-mailfunnel.

🔥 Strategische livedag

Tijdens de energetische coachingsessies hebben we al veel blokkades verwerkt, maar zonder actie, zal jouw bedrijf niet groeien. Tijdens de strategische livedag duiken we een dag lang in de strategische kant van jouw bedrijf. Denk aan het bepalen van een ideale klant, het finetunen van de website, een strategisch aanbod neerzetten. Deze dag staat helemaal in het teken van jou en jouw bedrijf.

🔥 Loop je even vast? Stuur mij een berichtje!  

Als geen ander weet ik dat je soms in situaties belandt waar je graag advies zou willen. Daarom kan je me bellen/appen/mailen wanneer er vraagstukken opkomen. Deze beantwoord ik op werkdagen binnen 24 uur zodat je snel verder geholpen bent.

De investering voor dit 3 maanden traject is bij betaling in één keer €1250 exclusief BTW of 3x €450 exclusief BTW als je kiest voor deelbetalingen. Wat is het jouw waard om nu eens écht te kunnen vlammen met jouw marketing?

Gerda over het traject: “Nu staat er echt iets wat bij mij past”

Als coach en IEMT-practioner wilde ik een professionaliseringsslag slaan in mijn online uitstraling.

Toen ik Eline leerde kennen was ik meteen op mijn gemak. Met het 3 maanden traject was er een duidelijk en resultaatgericht plan. De coachingsessies waren heel leerzaam en waardevol. Ik vond het heel fijn om een langer traject in te stromen; zo leerden we elkaar goed kennen, leerde ik zelf ook veel en kon Eline zich goed verplaatsen in mijn bedrijf en wat ik wil uitstralen. Samen hebben we het fundament voor mijn bedrijf neergezet. Nu staat er iets dat écht bij mij past.

Eline is een prettig en creatief mens om mee te werken, biedt alle ruimte voor je eigen ideeën en pakt dit op een professionele en verrassende manier op. Ik zou haar zeker aanbevelen!

Gerda Brinkman

Convida Coaching

Na dit traject…

🐆 … kan je alle onzekerheden achter je laten. Samen hebben we afscheid genomen van belemmeringen en patronen die jou niet meer dienen. Er is opnieuw ruimte voor datgene wat voor jou belangrijk is!

🐆 … heb je focus en ervaar je vrijheid. Waar je eerder nog wel eens onzeker werd van alle goedbedoelde adviezen, weet je nu welke stappen je op een manier die bij jou past. 

🐆 … weet je hoe je jouw marketingkanalen het beste in kan zetten en zie je ook daadwerkelijk resultaat. In je bereik en volgers, maar ook op je bankrekening!

🐆 … kan je meer meer mensen helpen met jouw expertise. Je weet wat je waard bent en weer je aanbod aan de leukste klanten te verkopen. Daar doen we het toch voor?!

Van alleen dromen is nog nooit iemand succesvol geworden.

Je moet nooit stoppen met dromen, maar wél starten met concrete acties om ze nu echt eens waar te maken. Je kunt het, je verdient het en je wil het. Dus wat houdt je tegen?

Ik ben Eline trouwens!

Ik sta voor actie in de taxi, ‘het’ op jouw manier leren doen en simpelweg stappen zetten om een ijzersterk bedrijf neer te zetten. Maar ik sta ook voor ondernemen op je onderbuikgevoel, vertrouwen hebben in het grotere plaatje en een stapje terug doen als dat nodig is. 

Ondernemen draait om de juiste energie, mindset én strategie. Deze drie elementen gaan hand in hand en dat begint allemaal bij jezelf. 

Als je mij een aantal jaar terug zou zeggen dat ik business coaching zou combineren met energetisch werk, had ik je niet geloofd. Alles wat ik niet kon verklaren was al snel spirrie wirrie. Ik ging als wandelend hoofd door het leven en van voelen was nauwelijks sprake.

Tot dat niet meer ging… Mijn hoofd maakte overuren en ook lichamelijk diende er verschillende vage klachten aan. Dit was het startpunt van mijn persoonlijke ontwikkelingsreis die ik nu achteraf voor geen goud had willen missen. 

Het is mijn missie om nu ook mensen zoals jou te helpen, zodat jij deze vrijheid ook mag ervaren en ook kan inzetten in jouw bedrijf. 

Ben jij klaar voor de volgende stap?

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 min kijken we samen welke kansen voor je neus liggen om jouw doelen te behalen. We bespreken waar je staat, waar je naartoe wilt groeien, en wat je er voor nodig hebt om hier te komen.

Ook kijken we of ik de juiste persoon ben om je hierbij te helpen. Mijn kennismakingsgesprekken zijn niet bedoeld om je binnen te sleuren. Het kan zijn dat de mijn traject perfect bij je past, maar ik verwijs je net zo graag door naar iemand anders of denken even met je mee welke stappen je zelf eerst kunt zetten.

Loop je op dit moment vast en heb je het idee dat ik je kan helpen?