fbpx

Omdat ik er in geloof dat jij klaar bent om te vlammen!

3-maanden traject: ready to flame

Strategische en praktische 1-op-1 coaching waarbij we aan de slag gaan om het fundament voor jouw business neer te zetten waardoor je dmv jouw verhaal moeiteloos klanten aan kan trekken.

Hé powervrouw, herken jij jezelf hierin?

Niet heel lang geleden hakte jij de knoop door: je koos voor jezelf, je onderneming en voor doen wat voor jou goed voelt. Je bent een kei in wat je doet en hebt online inspiratie van andere ondernemers in overvloed, maar ziet door alle bomen het bos niet meer. Jij kunt niet wachten om een succes te maken van jouw bedrijf, maar je blokkeert. Continu. Jij…

  • Doet wat goed voelt en hebt bergen ideeën, maar prioriteiten? Die vind je lastig.
  • Hebt door dat het allemaal draait om strategie, maar hoe pak je dat praktisch aan?
  • Kijkt op tegen en spiekt soms stiekem bij andere ondernemers. Maar wat is dan jouw manier?
  • Droomt van tientallen klanten die om jouw hulp vragen, maar waar vind je ze?
  • Loopt eigenlijk liever met een boog om woorden als marketing, consistentie en strategie heen omdat je niet weet wat je hiermee aan moet.

Jij wil zo graag, maar weet niet goed welke stappen je moet zetten om te komen tot jouw succesvolle droombedrijf, waarin jij – helemaal als jezelf – kunt vlammen.

Droom eens met me mee

Al voor je begon droomde je ervan: een bedrijf waarmee je kunt knallen. Nee, jouw bedrijf waarmee je kunt knallen. Vlammen. Dat de route daarnaartoe wat hobbeliger blijkt dan verwacht, betekent niet dat je moet stoppen met dromen. Integendeel!

Wat als ik je vertel dat ik zeker weet dat die eindbestemming ook voor jou bereikbaar is? Ik geloof dat je met concrete acties jouw droombedrijf kunt realiseren. Hoe lekker zou het zijn als jij doet wat je leuk vindt en waar je steengoed in bent, daar nóg meer fantastisch leuke klanten mee binnenhaalt en nog altijd tijd hebt voor alle gezelligheid, zen-momentjes en welverdiende borrels?

‘‘Ik geloof erin dat iedere ondernemer in haar eigen kracht kan staan en zo op háár manier de wereld een beetje mooier kan maken. Ook jij, dat weet ik zeker.’

Eline Klaver

Coachtraject Ready to Flame: jouw beste investering ooit!

Tijdens dit 3 maanden traject leggen we het fundament voor jouw bedrijf. In totaal zitten 4 sessies van 1,5 uur (on- of offline) in dit traject, waarbij we onder andere ingaan op jouw doelgroep, jouw aanbodladder, je USP’s (waarom moeten mensen bij mij komen en niet bij een ander). Daarnaast ben ik altijd bereikbaar via WhatsApp en mail voor vragen buiten de sessies.

Iedere week wil ik je uitdagen om zichtbaar te zijn op social media, daarom mag je me iedere week een social media post sturen waar ik feedback op geef. Een goede stok achter de deur!

Voorafgaand aan het traject stuur ik een vragenlijst. Waar wil jij de komende weken aan werken? Ik geloof er namelijk in dat een one-size-fits al traject niet bestaat. Iedere ondernemer heeft zijn of haar eigen uitdagingen en daarmee gaan we aan de slag. Ook vraag ik je een moodboard te maken. Een mooi startpunt voor de look and feel van je bedrijf.

In dit traject gaan we niet alleen bedenken wat we willen, we gaan ook direct aan de slag! Tijdens het traject plannen we 1 dag in voor jouw website (t.w.v. €750). Hierbij gaan we aan de slag met het finetunen van jouw website. Ook maken we een concreet social media plan zodat jij weet hoe jij je klanten aantrekt.

Na dit traject ben je zowel op strategisch gebied als in de praktijk klaar om te gaan vlammen.

Jesica over haar ervaring:

Gerda over het traject: “Nu staat er echt iets wat bij mij past”

Als coach en IEMT-practioner wilde ik een professionaliseringsslag slaan in mijn online uitstraling. Aan de hand van een moodboard wist ik ongeveer in welke sfeer ik mijn huisstijl en website wilde, maar verder kwam ik nog niet. Zo was posten op social media voor mij best een drempel.

Toen ik Eline leerde kennen was ik meteen op mijn gemak. Met het 3 maanden traject was er een duidelijk en resultaatgericht plan. De coachingsessies en ‘Website in 1 dag’ waren beide dan ook heel leerzaam en waardevol. Ik vond het heel fijn om een langer traject in te stromen; zo leerden we elkaar goed kennen, leerde ik zelf ook veel en kon Eline zich goed verplaatsen in mijn bedrijf en wat ik wil uitstralen. Samen hebben we het fundament voor mijn bedrijf neergezet, mijn website gerealiseerd en een mooi verhaal op mijn ‘Over mij’-pagina geschreven. Nu staat er iets dat écht bij mij past.

Zichtbaarheid op Instagram gaf best wat spanning, maar ook daar heb ik veel geleerd. Met het werkboek kreeg ik meer inzichten in welke klant bij mij past. Mijn website is niet alleen heel mooi geworden, maar is ook echt een groot succes!

Eline is een prettig en creatief mens om mee te werken, biedt alle ruimte voor je eigen ideeën en pakt dit op een professionele en verrassende manier op. Ik zou haar zeker aanbevelen!

Gerda Brinkman

Convida Coaching

Van alleen dromen is nog nooit iemand succesvol geworden.

Je moet nooit stoppen met dromen, maar wél starten met concrete acties om ze nu echt eens waar te maken. Je kunt het, je verdient het en je wil het. Dus wat houdt je tegen? Laten we dat Business Bakkie zetten!

Ik ben Eline trouwens!

Ik sta voor actie in de taxi, ‘het’ op jouw manier leren doen en simpelweg stappen zetten om een ijzersterk bedrijf neer te zetten. Dat doe ik standaard met opgestroopte mouwen, lekker direct en met een ervaren en professionele blik.

Ik help jou op een persoonlijke manier vlammen met je marketing en ben betrokken bij iedere stap naar jouw droombedrijf.

Wat ervoor gezorgd heeft dat ík kan vlammen? Dat verhaal begon al vroeg…

Veelgestelde vragen

Is dit traject iets voor mij?

Dit traject is voor jou als:

1. Je net gestart bent met ondernemen of op het punt staan om te starten en je het direct goed wilt aan willen pakken. 

2. Je nog onder de €1500 per maand omzet zit en dit op wilt schalen.

Hoe lang duurt het traject?

In dit traject bied ik 3 maanden begeleiding middels coachingsessies, de website in 1 dag dag en WhatsApp.

Is er een betalingsregeling mogelijk?

Jazeker! Maak dit kenbaar tijdens ons kennismakingsgesprek.

Verder nog vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan via info@elineklaver.nl.

De kosten voor het Ready to Flame-coachtraject zijn €1750,- exclusief btw. Wat is het jouw waard om nu eens écht te kunnen vlammen met jouw marketing?