fbpx

Ben jij klaar om écht impact te maken met datgene wat je het liefste doet?

3-maanden traject: ready to flame

Strategische en praktische 1-op-1 coaching waarbij we aan de slag gaan om het fundament voor jouw business neer te zetten. Met als doel? Moeiteloos klanten aantrekken op een manier die bij jou past.

Hé powervrouw, herken jij jezelf hierin?

Niet heel lang geleden hakte jij de knoop door. Je koos voor jezelf, voor je onderneming en voor doen wat voor jou goed voelt. Vrijheid! Je bent een expert in wat je doet en bent klaar om de wereld op jouw manier een stukje mooier en beter te maken. Enthousiast heb je al diverse ebooks gedownload, enkele webinars gevolgd en overige informatie verzameld. Jij kunt niet wachten om een succes te maken van jouw bedrijf, maar eerlijk? Je ziet door de bomen het bos niet meer. 

Zichtbaar zijn op social media, een eigen podcast opnemen, naar netwerkbijeenkomsten, een online cursus, een converterende website. Je weet ondertussen dat er super veel mogelijkheden zijn om zichtbaar te zijn en daarmee klanten aan te trekken. Maar waar moet je op focussen? 

Je blokkeert en doet daarom van alles een beetje. Continu. Jij…

🔥 Doet wat goed voelt en hebt bergen ideeën, maar prioriteiten? Die vind je lastig.

🔥 Hebt door dat het allemaal draait om strategie, maar wat is dan de jouwe? 

🔥 Wilt doorgroeien naar een bepaalde omzet, maar wilt geen concessies doen in je vrijheid.

🔥 Kijkt op tegen en spiekt soms stiekem bij andere ondernemers. Maar wat is dan jouw manier?

🔥 Droomt van tientallen ideale klanten die om jouw hulp vragen, maar waar vind je ze?

Je weet dat je écht wat waardevols te bieden hebt, maar het aantal klanten en het omzetdoel dat je voor ogen had blijft uit. En die vrijheid? Die lijk je meer en meer in te moeten leveren. Iedereen probeert je te helpen met goed bedoelde tips en adviezen, maar in werkelijkheid kom je steeds verder van je eigen bedrijf te staan.  

En je hoofd? Die draait overuren. De hele dag maak je jezelf gek met gedachten als: Bied ik wel het juiste aan? Zitten mensen wel op mij te wachten? Ben ik wel diegene die het podium moet pakken? Is mijn content wel van waardevol? Hoe ga ik mezelf onderscheiden?

Je weet en voelt: dit mag anders. Maar welke stappen mag je zetten om te komen tot jouw succesvolle droombedrijf, waarin jij – helemaal als jezelf – kunt vlammen?

Droom eens met me mee

Al voor je begon droomde je ervan: een bedrijf waarin je kan ondernemen op je eigen voorwaarden. Of je nu 4 uur of 60 uur wil werken. Of je nu een eigen kantoor wilt of locatie onafhankelijk wil werken. Of je nu graag alleen werkt of met een team. Het is allemaal aan jou. Dat maakt het ondernemen juist zo leuk! Dat de route daarnaartoe wat hobbeliger blijkt dan verwacht, betekent niet dat je moet stoppen met dromen. Integendeel!

Wat als ik je vertel dat ik zeker weet dat die eindbestemming ook voor jou bereikbaar is? Ik geloof dat je met concrete acties jouw droombedrijf kunt realiseren. Hoe lekker zou het zijn als jij doet wat je leuk vindt en waar je steengoed in bent, daar nóg meer fantastisch leuke klanten mee binnenhaalt en nog altijd tijd hebt voor alle gezelligheid, zen-momentjes en welverdiende borrels?

Jesica over het traject: “Na onze sessies voelde ik me altijd gemotiveerd om mijn doelen te bereiken”

Ik zat in een sleur met mijn bedrijf. Ik wist niet hoe ik verder moest op het gebied van marketing en content creatie. Perfectionisme hield me tegen en weerhield me ervan actie te ondernemen. Ik schreef me in voor het drie maanden durende “Ready to Flame” traject van Eline.

Na de afronding van het programma heb ik een duidelijk idee hoe ik mijn bedrijf verder kan brengen.

Eline is uitstekend in het helpen van haar klanten om te visualiseren hoe zij hun eigen bedrijf willen hebben. De sessies beginnen met haar vraag “wat wil je bereiken op dit gebied?” en ze gebruikt haar expertise om je daarheen te begeleiden. Ze houdt altijd rekening met hoeveel tijd en energie je aan bepaalde taken wilt besteden, wat voor mij erg belangrijk was omdat ik veel verschillende projecten heb lopen.

Gedurende het hele programma heeft Eline mij gecoacht in het bereiken van de volgende zaken voor mijn bedrijf:
🐆 Ontwerpen van een mooie nieuwe homepage voor mijn website
🐆 Het opzetten van een landingspagina voor mijn online cursussen
🐆 Het bepalen van een duidelijke visie van mijn doelen en de stappen die ik moet nemen om daar te komen
🐆 Opstellen van een contentcreatieplan voor Instagram, Facebook en LinkedIn (+de wetenschap dat ik de juiste soort content plaats die aanslaat bij mijn doelgroep)
🐆 Opstellen van een actieplan voor 2022

Gedurende het hele programma was Eline altijd erg begripvol en bemoedigend. Na onze sessies voelde ik me altijd gemotiveerd om mijn doelen te bereiken. Ik zou de coachingsessies van Eline ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zich verloren of overweldigd voelt door zijn bedrijf. Zij zet je op het goede spoor!

Jesica Versichele

Taalinstituut de Wester

“Niemand anders kan jouw gevoel en passie overbrengen”

Als marketing en business coach is het mijn doel om jou als ambitieuze, vrouwelijke ondernemer te empoweren om niet alleen je business, maar ook jou als persoon te zien groeien. Ik geloof erin dat klanten ‘aan’ gaan op jou als persoon.

Door marketing in te zetten op een manier die bij jou past, weet je moeiteloos jouw ideale klanten aan te trekken, meer omzet te genereren en misschien wel het allerbelangrijkst: onderneem je op je eigen voorwaarden.

Ik hou niet van kaders. Van de “dit is de manier hoe het moet”-moetjes. Ik hou van authenticiteit. Niemand anders kan jouw gevoel en passie overbrengen.

Door te laten zien wie je bent en dat online uit te stralen, maak je impact. Je kunt meer dan je denkt. Echt waar!

Coachtraject Ready to flame: waarom genoegen nemen met minder dan jouw droomleven?

Tijdens dit 3 maanden traject leggen we het fundament voor jouw bedrijf en marketingstrategie. Van zichtbaar zijn op social media tot het bouwen van je website en van persoonlijke belemmeringen tot het aanscherpen van je boodschap. Allemaal onderdelen die bijdragen aan het aantrekken van de leukste klanten. Ik geloof in het complete plaatje. On- én offline. 

Dit ontvang je:

🔥 Live kick-off
Voorafgaand aan het traject stuur ik je een vragenlijst. Waar wil jij de komende weken aan werken? Ik geloof er namelijk in dat een one-size-fits al traject niet bestaat. Iedere ondernemer heeft zijn of haar eigen uitdagingen en daarmee gaan we aan de slag. In de kick-off kijken we naar jouw doelen voor de komende periode. Welke kansen liggen er voor het grijpen en welke stappen kunnen we de komende 3 maanden zetten?

🔥 Eén op één strategiesessies (3x 1,5 uur)

In de strategiesessies borduren we. voort op de kick-off. Samen kijken we naar jouw ideale klant, aanbod, prijzen, strategie en salestechnieken. Dit doen we aan de hand van opdrachten die je in het werkboek hebt gemaakt of voorbeelden die je in de praktijk bent tegengekomen.

🔥 Persoonlijke en uitgebreide feedback

Kom je er niet uit met de over mij tekst voor op je website of vind je het fijn als ik die ene Instagram post nog even meelees? Ik geef graag strategische feedback op de stukken waar jij graag wil dat ik naar kijk, zoals websitepagina’s, social media posts of je e-mailfunnel.

🔥 “Website in 1 dag” – dag

Tijdens deze dag gaan we samen aan de slag met het bouwen van/ het finetunen van jouw website. Waarom? Je website is een van de belangrijkste onderdelen in jouw marketingstrategie. Een beetje zonde als alles staat en je website zo’n struikelblok wordt. 

🔥 Loop je even vast? Stuur mij een berichtje!  

Als geen ander weet ik dat je soms in situaties belandt waar je graag advies zou willen. Daarom kan je me bellen/appen/mailen wanneer er vraagstukken opkomen. Deze beantwoord ik op werkdagen binnen 24 uur zodat je snel verder geholpen bent.

De kosten voor het traject zijn €1750,- exclusief btw*. Wat is het jouw waard om nu eens écht te kunnen vlammen met jouw marketing?

*Betalen in termijnen is mogelijk.

Na dit traject…

🐆  … heb je focus en ervaar je vrijheid. Waar je eerder nog wel eens onzeker werd van alle goedbedoelde adviezen, weet je nu dat je jouw marketingkanalen mag inzetten op een manier die bij jou past. 

🐆 weet je hoe je jouw marketingkanalen het beste in kan zetten en zie je ook daadwerkelijk resultaat. In je bereik en volgers, maar ook op je bankrekening!

🐆  kan je meer meer mensen helpen met jouw expertise. Je weet wat je waard bent en weer je aanbod aan de leukste klanten te verkopen. Daar doen we het toch voor?!

‘‘Ik geloof erin dat iedere ondernemer in haar eigen kracht kan staan en zo op háár manier de wereld een beetje mooier kan maken. Ook jij, dat weet ik zeker.’

Eline Klaver

Gerda over het traject: “Nu staat er echt iets wat bij mij past”

Als coach en IEMT-practioner wilde ik een professionaliseringsslag slaan in mijn online uitstraling. Aan de hand van een moodboard wist ik ongeveer in welke sfeer ik mijn huisstijl en website wilde, maar verder kwam ik nog niet. Zo was posten op social media voor mij best een drempel.

Toen ik Eline leerde kennen was ik meteen op mijn gemak. Met het 3 maanden traject was er een duidelijk en resultaatgericht plan. De coachingsessies en ‘Website in 1 dag’ waren beide dan ook heel leerzaam en waardevol. Ik vond het heel fijn om een langer traject in te stromen; zo leerden we elkaar goed kennen, leerde ik zelf ook veel en kon Eline zich goed verplaatsen in mijn bedrijf en wat ik wil uitstralen. Samen hebben we het fundament voor mijn bedrijf neergezet, mijn website gerealiseerd en een mooi verhaal op mijn ‘Over mij’-pagina geschreven. Nu staat er iets dat écht bij mij past.

Zichtbaarheid op Instagram gaf best wat spanning, maar ook daar heb ik veel geleerd. Met het werkboek kreeg ik meer inzichten in welke klant bij mij past. Mijn website is niet alleen heel mooi geworden, maar is ook echt een groot succes!

Eline is een prettig en creatief mens om mee te werken, biedt alle ruimte voor je eigen ideeën en pakt dit op een professionele en verrassende manier op. Ik zou haar zeker aanbevelen!

Gerda Brinkman

Convida Coaching

Van alleen dromen is nog nooit iemand succesvol geworden.

Je moet nooit stoppen met dromen, maar wél starten met concrete acties om ze nu echt eens waar te maken. Je kunt het, je verdient het en je wil het. Dus wat houdt je tegen? 

Ik ben Eline trouwens!

Ik sta voor actie in de taxi, ‘het’ op jouw manier leren doen en simpelweg stappen zetten om een ijzersterk bedrijf neer te zetten. Dat doe ik standaard met opgestroopte mouwen, lekker direct en met een ervaren en professionele blik.

Ik help jou op een persoonlijke manier vlammen met je marketing en ben betrokken bij iedere stap naar jouw droombedrijf.

Wat ervoor gezorgd heeft dat ík kan vlammen? Dat verhaal begon al vroeg…

Veelgestelde vragen

Is dit traject iets voor mij?

Dit traject is voor jou als:

1. Je net gestart bent met ondernemen of op het punt staan om te starten en je het direct goed wilt aan willen pakken. 

2. Je nog onder de €1500 per maand omzet zit en dit op wilt schalen.

Hoe lang duurt het traject?

In dit traject bied ik 3 maanden begeleiding middels coachingsessies, de website in 1 dag dag en WhatsApp.

Is er een betalingsregeling mogelijk?

Jazeker! Maak dit kenbaar tijdens ons kennismakingsgesprek.

Verder nog vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan via info@elineklaver.nl.

BEN JIJ KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP? 

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 kijken we samen welke kansen voor je neus liggen om jouw doelen te behalen. We bespreken waar je staat, waar je naartoe wilt groeien, en wat je er voor nodig hebt om hier te komen. Ook kijken we of ik de juiste persoon ben om je hierbij te helpen. Mijn kennismakingsgesprekken zijn niet bedoeld om je binnen te sleuren. Het kan zijn dat de mijn traject perfect bij je past, maar ik verwijs je net zo graag door naar iemand anders of denken even met je mee welke stappen je zelf eerst kunt zetten.

Loop je op dit moment vast en heb je het idee dat ik je kan helpen?