fbpx

Referenties

Toen ik Eline leerde kennen was ik meteen op mijn gemak. Met het 3 maanden traject was er een duidelijk en resultaatgericht plan. De coachingsessies en ‘Website in 1 dag’ waren beide dan ook heel leerzaam en waardevol. Ik vond het heel fijn om een langer traject in te stromen; zo leerden we elkaar goed kennen, leerde ik zelf ook veel en kon Eline zich goed verplaatsen in mijn bedrijf en wat ik wil uitstralen. Samen hebben we het fundament voor mijn bedrijf neergezet, mijn website gerealiseerd en een mooi verhaal op mijn ‘Over mij’-pagina geschreven. Nu staat er iets dat écht bij mij past.

Gerda Brenkman

Convida Coaching

“Pas geleden was ik de gelukkige voor een gratis sessie met Eline. Ik ging er blanco in en stond op dat moment met veel vraagtekens aan de start van mijn eigen bedrijf.

Eline gaf mij meteen het gevoel dat ik zelf al goed op weg was..Dit was voor mij heel fijn om te horen. Het blijft toch spannend je eigen onderneming!

Met wat super fijne tips kreeg ik ontzettend veel inspiratie en ben ik daarna meteen aan de slag gegaan. Kortom voor mij was deze sessie heel veel waard en daarbij ook erg inspirerend!”

Judit

Good Mood Voedingscoach

“Mede dankzij jouw workshop en wat persoonlijke dingen die elkaar opvolgen heb ik een vette beslissing gemaakt! Ik stop bij een veilige opdrachtgever om mijn hart te kunnen volgen en mijn doelen te kunnen resetten. Het hing al in de lucht, maar door met elkaar met doelen aan de slag te gaan heb ik de knoop kunnen doorhakken. Met andere woorden, ben jij ondernemer en is dit jaar weer voorbij gevlogen? Ga dan die workshop doen!”

Marije

Chaos uit je hoofd

Eline denkt vooruit en denkt met je mee! Ze legt alles duidelijk uit en ook met praktijkvoorbeelden,. Ze heeft mij in elk geval heel veel waardevolle tips en adviezen gegeven en het is nu aan míj om hiermee aan de slag te gaan. Ook hebben we samen, in één dag een hele mooie, dijk van een website neergezet. Alleen al deze website is het traject meer dan waard geweest!

Annet Bakker

Budget Coach Annet Bakker

Ik heb Eline leren kennen als een daadkrachtige, creatieve, meedenkende professional met veel kennis op het gebied van met name online marketing en communicatie. Eline heeft een verfrissende blik en helpt graag de communicatiekanalen naar een hoger niveau te tillen. Daarbij is ze een hele fijne collega om mee samen te werken. Dankjewel voor je hulp Eline!

Eline Danker

Manager Programmering & Development bij ARTIS

Onlangs ben ik bij het offline “Boost your business” event van Eline geweest. Ik vond het een hele toffe middag, het was heel waardevol om onder begeleiding van Eline met andere ondernemers stil te staan bij het afgelopen jaar en het komende jaar. En zeker omdat het offline is, is de interactie & sfeer veel fijner & hechter dan online. Deze magie kun je simpelweg niet online creëren. Plus Eline’s fijne energie en uiteraard ook haar expertise was wat het geheel bij elkaar tot een succes bracht! En het event was echt tot in de puntjes verzorgd, ook altijd heel fijn 🙂 Dankjewel Eline voor deze toffe & leerzame middag 🙂 Ik raad het iedereen aan die serieus met zijn doelen voor komend jaar aan de slag wil gaan om dit event bij Eline te boeken! 
Daniela Previti

Astroloog & Mindset Coach

Het is mijn eerste jaar als ondernemer en ik zat in een sleur met mijn bedrijf. Ik wist niet hoe ik verder moest op het gebied van marketing of contentcreatie. Perfectionisme hield me tegen en weerhield me ervan actie te ondernemen. Ik schreef me in voor het drie maanden durende “ready to flame” traject van Eline en volgde haar workshop contentcreatie. Na afronding van het programma heb ik nu een duidelijk idee hoe ik mijn bedrijf verder kan brengen. Eline is uitstekend in het helpen van haar klanten om te visualiseren hoe zij hun eigen bedrijf willen hebben. De sessies beginnen met haar vraag “wat wil je bereiken op dit gebied?” en ze gebruikt haar expertise om je daarheen te begeleiden. Ze houdt altijd rekening met hoeveel tijd en energie je aan bepaalde taken wilt besteden, wat voor mij erg belangrijk was omdat ik veel verschillende projecten heb lopen.

Gedurende het hele programma was Eline altijd erg begripvol en bemoedigend. Na onze sessies voelde ik me altijd gemotiveerd om mijn doelen te bereiken. Ik zou de coachingsessies van Eline ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zich verloren of overweldigd voelt door zijn bedrijf. Zij zet je op het goede spoor!

Jesica Versichele

Taalinstituut De Wester

“Eline maakt dan iets ongrijpbaars iets concreets. Je gaat terug naar de basis en ze zorgt ervoor dat het past bij jou als persoon. Geen ingewikkeld boekwerk, maar gewoon alles op 1 A4tje. Iets waar je altijd naar terug kan gaan en past bij wie jij bent en wat je wil bereiken. Aanrader!”

Indya

Zorgstelsel Unpacked

“Wat mij het meeste is bijgebleven is: het feit dat het enorm goed verzorgd was, de fijne mensen bij elkaar en de open en warme sfeer. Een ieder bij wie ik herken dat deze meer in de waan van alle dag zit en niet goed tijd pakt voor doelen, zal ik deze workshop zeker aanbevelen.
Marjolein

En? Ben je er ook klaar voor om te vlammen zoals de ondernemers hierboven?

Het is mijn missie om ondernemers te helpen die impact willen maken met datgene wat ze leuk vinden én goed waar ze goed in zijn. Helpen door tips te geven in een strategiesessie of door een wat langere samenwerking aan te gaan. Loop je op dit moment vast en heb je het idee dat ik je kan helpen? Vul het formulier hieronder in. Vertel me wat je uitdagingen zijn en laten we samen kijken of we een klik hebben en iets voor elkaar kunnen betekenen