’t is van sis

OVER ’t is van sis

’t Is van Sis is dé woonwinkel van Obdam waar je terecht kunt voor woonaccessoires, kado’s en advies over kleur en interieur.

VOORBEELDEN GEMAAKTE PRODUCTEN

promotiemateriaal

Van het stoepbord tot een advertentie in de plaatselijke krant. Ik help ’t Is van Sis bij het ontwerpen en tekstueel invullen van promotiemateriaal.

social media

Voor ’t Is van Sis beheer en analyseer ik wekelijks de socialmediakanalen. Hierbij gebruik ik eigen gemaakte foto’s uit de winkel en schrijf ik originele teksten die aansluiten bij de doelgroep.
 

Video opruimdagen

Voor het eerst dit jaar hebben Gewoon Boukje, ’t Is van Sis en De Boer Woonprofessionals de handen ineen geslagen tijdens hun opruimdagen. Hiervan heb ik een aftermovie gemaakt.

De Facebook- en Instagrampagina wordt bij ons door Eline Klaver Media and More verzorgd. Daar zijn wij tevreden over en zo blijven we op deze manier “in contact” met de klanten. Het levert leuke reacties op! Eline neemt voor ons werk uit handen zodat wij deze tijd weer kunnen gebruiken voor andere activiteiten in onze winkel. Neem gerust een kijkje op haar site!

Sis Groustra - Klaver

Eigenaresse 't Is van Sis

BENIEUWD NAAR DE ANDERE KLANTEN?