1-op-1 sessie

the reset

Ontdek wat jou tegenhoudt in jouw bedrijf en jouw groei als ondernemer. Samen nemen we afscheid van deze belemmeringen, overtuigingen en andere niet-helpende patronen. Daardoor creëer je ruimte voor een nieuwe versie van jezelf. Voor een nieuwe jij!

Je loopt helemaal vast…

 

Na die ene opmerking van je klant, zit je weer met een rot gevoel in de auto terug naar huis. Thuis barst je bijna in tranen uit na weer een zoveelste uitbarsting van je kind. Je hoofd stroomt over van gedachtes. Je probeert alle ballen hoog te houden en hoe hard je ook je best doet, het lijkt niet te lukken. En dan die vage fysieke klacht, hoe kan dat nou? Huisartsen lijken niet verder te komen dan een pil, maar of dat nou echt werkt…

Zomaar een paar voorbeelden die misschien klein lijken, maar enorm veel effect hebben op jouw dagelijks leven. Het belemmert je dag in, dag uit. Het liefst zou je willen afrekenen met dit blok aan je been, maar hoe?

Door met de biotensor (NEI Therapie) aan de slag te gaan, werken we tijdens een energetische sessie aan jouw (zelf)helende en transformerende energie. Zodat jij kunt groeien, zakelijk én privé, voorbij datgene waar je je nu bewust van bent. Patronen en blokkades komen hierdoor aan het licht en ga jij doorbreken. Door dieper te verbinden met jouw kern, belemmerende overtuigingen en patronen los te laten en energetisch te stretchen ontstaat er ruimte voor groei. Een nieuwe jij!

Waarom wachten op een magisch moment in de toekomst? Nu is het moment om het heft in eigen handen te nemen en jouw leven te transformeren.

Oke dat klinkt leuk Eline, maar hoe zit dat?

Gedurende ons leven maken we allerlei dingen mee die bewust, maar met name onbewust, invloed op ons hebben. Dit kunnen grote dingen zijn zoals het overlijden van een dierbare, gepest worden op school of de scheiding van je ouders. Maar ook kleine, dagelijkse dingen uit het verleden hebben je gemaakt tot wie je bent.

Tijdens een NEI sessie werken we samen met het onderbewustzijn, hetgeen wat voor 95% verantwoordelijk is voor ons dagelijks doen en laten. Het onderbewustzijn is een soort databank waar alle informatie die je in het leven hebt meegemaakt in is opgeslagen.

Wanneer je in je leven iets voelt, maar niet kunt verwerken, zet dit zich vast in jouw lichaam. Iedere keer als dit wordt getriggerd in het heden, wordt de oude onverwerkte emotie geactiveerd en voel je deze boven op de huidige emotie.

Je kan het zien als een soort blokkentoren waarbij de oorspronkelijke onverwerkte emotie als fundament ligt. Blokje voor blokje bouw je jouw toren op. Uiteindelijk kan dit zich uiten in fysieke klachten of bepaalde emoties die je ervaart die je rationeel niet goed kan plaatsen.

Door middel van de biotensor, een energetisch hulpmiddel, kunnen we deze onbewuste emoties opsporen en verwerken. Al vanaf het eerste blokje. Op deze manier komt er rust in het systeem en zullen er veranderingen plaatsvinden.

Zonder los te komen van de onverwerkte emoties, zul je in toekomstige situaties net zo reageren als je nu doet. Je haalt de bron van de emoties namelijk niet weg.

Want stel je voor dat je niet langer vastzit. Dat je het heft in eigen handen mag nemen en jouw droomleven creëert? Wat zou er gebeuren als je die belemmeringen loslaat en met volle overtuiging voor jouw doelen gaat?

Waar kan een energetische coachingssessie bij helpen?

Belemmerende overtuigingen

“Kan ik dit wel? Wat zou mijn omgeving hiervan vinden?” We hebben hem allemaal: het innerlijk stemmetje in ons hoofd die ons wil beschermen en klein wilt houden. Tijdens een sessie kunnen we dieper op datgene wat hij zegt ingaan en loskoppelen, zodat dit jou niet langer belemmert in jouw groei.

Persoonlijke ontwikkeling

Je weet dat er iets mag gaan veranderen. Dat het tijd is om een keuze te maken. Maar wat is de juiste keuze? Je twijfelt of datgene wat je voelt wel het juiste pad is en stelt het daarom uit. Ergens weet je dat deze situatie waar je in zit je niet meer dient, maar wat als… Met de biotensor kunnen we kijken wat jou in de weg staat om helder te voelen welke weg je mag gaan bewandelen.

Je bedrijf stroomt niet

Doen waar je blij van wordt, mensen helpen en geld verdienen. Daarvoor ben je gestart als ondernemer, maar in plaats daarvan voel je je geremd en loop je continu vast? Een energetische sessie geeft je inzicht in je blokkades en koppelt dit los, zodat jij die vrijheid waarnaar je zo verlangt weer kan ervaren. 

Angst en onrust

Je staat de hele dag aan en wordt bij het minst of geringste getriggerd door je omgeving. Op je werk, door familie en thuis door je partner of kinderen. Het is moeilijk om te genieten van de mooie momenten, want er lijkt altijd wel iets te zijn. Een biotensor sessie helpt je om meer rust te ervaren en angsten achter je te laten.

Hooggevoeligheid

Zeg je steeds vaker sociale afspraken af omdat je het niet trekt? Of lijkt er wel een sateliet op je hoofd te staan die alle prikkels van buitenaf versterkt?

Met de biotensor kijken we naar de oorzaak zodat jij jouw gevoeligheid als een kracht kan gebruiken en weer je ding kunt gaan doen! 

Fysieke klachten

Al een poosje last van een fysieke klacht waarbij specialisten je niet echt verder kunnen helpen? Door te kijken naar de energetische oorzaak, kunnen fysieke klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.*

*Deze energetische sessie is geen vervanging voor. Heb je klachten en maak je je zorgen? Trek aan de bel bij je specialist.

Problemen bij kinderen

Niet willen eten, woede uitbastingen, onverklaarbare pijntjes. Kinderen voelen veel, maar uiten het op een manier dat jij als ouder het niet altijd kan begrijpen. Aan relatief onschuldige klachten als buikpijn, slecht slapen of veel huilen, ligt vaak een emotionele blokkade ten grondslag. Een biotensor sessie is een mooi middel om achter deze boodschap te komen.

In principe kun je met iedere fysieke of mentale klacht aan de slag. Twijfel je? 

Neem dan even contact op via info@elineklaver.nl, dan kijk ik even met je mee!

Even praktisch

De sessie doen we online of op locatie. Je hoeft van tevoren niks voor te bereiden. Zorg alleen dat je op een plekje zit waar je je prettig voelt en niet door anderen gestoord wordt. De sessie duurt zo’n 1,5 uur waarbij we inzoomen op één onderwerp. Dit kan een fysieke klacht zijn die je belemmerd of misschien wel een belemmerende overtuiging of angst die in de weg zit.

De emoties die je in het verleden niet hebt verwerkt, gaan we alsnog verwerken op een zachte en liefdevolle manier. Het kan zijn dat er tijdens of na de sessie emoties of vermoeidheidsklachten omhoog komen. Weet dat dit er even mag zijn, want je lichaam is druk bezig om dit op te ruimen in je systeem.

Hoeveel sessies je precies nodig hebt om van een klacht af te komen, is van tevoren lastig te zeggen. De meeste klachten zijn na 1-2 sessies verholpen, maar het kan zijn dat er na die tijd nieuwe dingen zich aandienen om aangekeken te worden.

Op een rij:
Duur sessie: 1,5 – 2 uur per sessie
Waar: Ter plekke of online
Investering:  €149 (exclusief BTW en evt reiskosten)

Ben jij benieuwd wat je tijdens een NEI sessie kunt verwachten? In deze video ga ik samen met Marieke aan de slag om te kijken welke energetische blokkades liggen op de hulpvraag: “Ik ervaar rust”.

“Healing doesn’t mean the damage never existed. It means the damage no longer controls your life.”

Wat anderen zeggen:

“Ik heb kort geleden mijn eerste live sessie met een biotensor ervaren bij Eline. Eline heeft een fijne en warme energie, kwam bij toeval op mijn pad en dit voelde gelijk heel goed. Het is een inspirerende vrouw met vele talenten, waaronder haar kersverse kennis over het werken met dit instrument. Samen leerden we elkaar kennen en probeerden we mijn hulpvraag helder te krijgen. We kwamen uit bij: Ik kan met vertrouwen mijn toekomst tegemoet. Na een aantal ‘incheck-vragen’ mochten wij met behulp van dit interessante instrument op reis in mijn onderbewuste. We kwamen uit bij twee elementen die uit balans waren. De elementen staan in verbinding met organen, en na doorvragen kwamen we uit op twee thema’s die gezien, gehoord en gevoeld mochten worden. Beide al uit de eerste 10 jaar van mijn leven, wauw. Ik vond het bijzonder hoe treffend deze stukjes waren en zeker van toepassing op mijn levenspad en mijn recente gevoelsleven. Het mooie van deze sessie was niet alleen het opsporen en helder krijgen van deze pijnpunten maar ook het loskoppelen ervan. Met behulp van energie mogen deze stukjes losgelaten worden en dit heeft mij een gevoel van opluchting gegeven. Meer ruimte en vrijheid voor nieuwe dingen. Ik ben dankbaar en kijk met een goed gevoel terug op deze sessie. Ik zou deze behandeling ook zeker aanraden als je ‘boodschappen/seintjes’ krijgt van je lichaam, en je deze graag dieper wilt onderzoeken. Werken met de biotensor is een mooie en doeltreffende methode waarbij je snel inzichten kunt krijgen, en Eline zorgt ervoor dat dit gebeurt in een setting waarin ‘alles er mag zijn’.”

Irene

“Laatst heb ik een energetische coaching sessie mogen ervaren bij Eline. Ik sta altijd open om nieuwe dingen te ontdekken. Toen ik hoorde dat Eline met een biotensor werkte, wilde ik het graag ervaren wat dit mij kon betekenen. Eline is een lieve vrouw die met liefde naar je luistert en goeie vragen stelt. Ik voelde mij gehoord en veilig om stukken aan te pakken. Op dat moment was ik door iemand getriggerd mbt wat er gebeurd was. De persoon die mij triggerde raakte mijn onzekerheid aan. Met de Biotensor kon ik er achterkomen dat dit stuk van mijn overgrootmoeder vandaan kwam. Heel bijzonder om daar achter te komen en we konden het ook meteen verwerken en oplossen. Natuurlijk heeft de integratie wel tijd nodig, maar ik voelde mij direct al beter en kon het beter plaatsen en accepteren. Loop je vast en wil je graag meer weten of onderzoeken waar het vandaan komt? Dan raad ik zeker een sessie met Eline aan. Dank je wel Eline🙏🏻”

Frank

“Ik vond het een spannende en bijzondere ervaring. Eline haar openheid en betrokkenheid heb ik als zeer prettig ervaren. Ze leerde me om dieper bij een gevoel stil te staan, zodat ik deze ervaringen en gevoelens kon leren loslaten. Het was een bijzondere ervaring en ik was de rest van de dag echt opgewekt en vol energie!” 

Marije

Hoi ik ben Eline!

Als je mij een aantal jaar terug zou zeggen dat ik energetische sessies zou geven, had ik je niet geloofd. De nuchtere ik ging confrontaties het liefst uit de weg. Ik was een wandelend hoofd en van voelen was nauwelijks sprake.

Tot dat niet meer ging… Mijn hoofd maakte overuren en ook lichamelijk diende er verschillende vage klachten aan. Dit was het startpunt van mijn persoonlijke ontwikkelingsreis die ik nu achteraf voor geen goud had willen missen. 

Het is mijn missie om nu ook mensen zoals jou te helpen, zodat jij deze vrijheid ook mag ervaren. Uit je hoofd en in je lichaam, want als er iets is wat ik heb geleerd: “Alle antwoorden heb je in principe al in je” 

Veelgestelde vragen

Hoe helpt dit mijn bedrijf groeien?

Ik geloof dat ondernemen om meer gaat dan alleen hard werken. Jij bent de motor achter jouw bedrijf. Als jij energetisch blokkades opruimt, dan komt er ruimte voor groei. Zowel zakelijk als privé.

Ik ben geen ondernemer, kan ik ook een sessie boeken?

Uiteraard! Je hoeft geen ondernemer te zijn om energetische coachingsessies te doen. Integendeel!

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Het is lastig om vooraf te zeggen hoeveel sessies je precies nodig hebt om van je klacht af te komen. Gemiddeld hebben mensen 1-2 sessies nodig, maar het in het proces blijkt dat er ook nog andere dingen aangekeken mogen worden. Het is daarom ook mogelijk om in een coachingstraject te stappen waarin we meerdere momenten plannen.

Waar is de sessie?

We kunnen de sessie online of ter plaatste doen, bijvoorbeeld bij je thuis. Hier hebben we voorafgaand aan de sessie nog even contact over. 

Kan ik deze sessie ook voor mijn kind doen?

Kinderen voelen veel, meer dan dat ze op dat moment kunnen uiten. Aan relatief onschuldige klachten als buikpijn, slecht slapen of veel huilen, ligt vaak een emotionele blokkade ten grondslag. Een biotensor sessie is een mooi middel om achter deze boodschap te komen.

Moet mijn zoon/dochter bij de sessie zijn?

Tijdens de sessie werken we met energie. Energie is universeel waardoor het in principe niet uitmaakt of het kind wel of niet aanwezig is. Als het kindje te jong is om te praten of te erg tegen de sessie op ziet, kunnen we de sessie doen aan de hand van een foto van het kind. Het resultaat is hetzelfde!

Verder nog vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan op info@elineklaver.nl.