fbpx

Gratis online masterclass speciaal voor coaches en therapeuten

5 manieren voor het aantrekken van de leukste klanten op een wijze die bij jou past

In 60 minuten ontdek je welke marketingstrategieën het beste bij jou én je ideale klant passen, zodat je meer mensen kan aantrekken vanuit passie en ondernemen op jouw voorwaarden in plaats van dat je moet leuren.

Je aanbod staat, je website is in de lucht en op socials ben je druk aan het posten. Je bent er helemaal klaar voor. tenminste dat dacht je…

… want het blijft wel erg stil op je mail, in je DM en op je bankrekening. Doe je iets verkeerd? Mis je ergens een afslag, die anderen wel lijken te nemen?

De eerste stappen binnen het ondernemerschap heb je gezet. Je website staat, je aanbod heb je uitgeschreven en je doet je best op zo veel mogelijk op social media zichtbaar te zijn. Je weet dat je wat waardevols te bieden hebt, maar het aantal klanten en het omzetdoel dat je voor ogen had, blijft uit. Je merkt dat die gratis ebooks en andere informatie die je van internet je ook niet echt verder helpen. En die vrijheid die je als ondernemer zo graag wilde? Die lijk je meer en meer in te moeten leveren. Iedereen probeert je te helpen met goed bedoelde tips en adviezen, maar in werkelijkheid kom je steeds verder van je eigen bedrijf te staan. 

Je weet en voelt: dit mag anders. Dit moet ook anders, want dit werkt niet. Dat snap je zelf ook wel. Maar dan wel op een manier die bij jou past. Je wilt klanten aantrekken op een manier waar jij enthousiast van wordt. Niet op de 1001 manieren waarvan andere mensen zeggen hoe het moet.😉

“Niemand anders kan jouw gevoel en passie overbrengen”

Als marketing en business coach is het mijn doel om jou als ambitieuze, vrouwelijke ondernemer te empoweren om niet alleen je business, maar ook jou als persoon te zien groeien. Jij bent namelijk de motor achter je bedrijf en ik geloof erin dat klanten ‘aan’ gaan op jou als persoon. 

Door marketing in te zetten op een manier die bij jou past, weet je moeiteloos jouw ideale klanten aan te trekken, meer omzet te genereren en misschien wel het allerbelangrijkst: onderneem je op je eigen voorwaarden.

Ik hou niet van kaders. Van de “dit is de manier hoe het moet”-moetjes. Ik hou van authenticiteit. Geen marketingstrategie van mijn klanten is dan ook hetzelfde. Iedereen gaat van iets anders “aan” en die passie en dat gevoel kan niemand anders overbrengen dan jijzelf. Door te laten zien wie je bent en dat online uit te stralen, maak je impact. Je kunt meer dan je denkt. Echt waar!

Na dit webinar weet jij…

🐆 … welke marketingstrategieën je in kan zetten voor je bedrijf en belangrijker nog: welke strategie het beste bij jou past. 

🐆 … hoe je op vernieuwende en slimme manieren storytelling inzet om potentiële klanten in no-time te overtuigen.

🐆 … hoe je ervoor zorgt dat jouw marketing in plaats van een aantal dagen, een aantal maanden relevant is en daadwerkelijk ook effect heeft.  

🐆 … hoe je meer resultaat behaalt uit jouw online marketingstrategie, en sneller potentiële klanten aantrekt en omzet naar betalende klanten.

In deze gratis live online masterclass vertel ik je de must-have marketingstrategieën om door te groeien naar een continue klantenstroom van de leukste klanten. Deze masterclass is geschikt voor jou wanneer je net gestart bent met je onderneming óf je blijft hangen op een (te) lage omzet. Daarbij is de masterclass helemaal live. Je kunt al je vragen aan me stellen.

Dit zeggen anderen over mij

“Eline maakt dan iets ongrijpbaars iets concreets. Je gaat terug naar de basis en ze zorgt ervoor dat het past bij jou als persoon. Geen ingewikkeld boekwerk, maar gewoon alles op 1 A4tje. Iets waar je altijd naar terug kan gaan en past bij wie jij bent en wat je wil bereiken. Aanrader!”

Indya

Zorgstelsel Unpacked

Eline denkt vooruit en denkt met je mee! Ze legt alles duidelijk uit en ook met praktijkvoorbeelden,. Ze heeft mij in elk geval heel veel waardevolle tips en adviezen gegeven en het is nu aan míj om hiermee aan de slag te gaan. Ook hebben we samen, in één dag een hele mooie, dijk van een website neergezet. Alleen al deze website is het traject meer dan waard geweest!

Annet Bakker

Budget Coach Annet Bakker

“Mede dankzij jouw workshop en wat persoonlijke dingen die elkaar opvolgen heb ik een vette beslissing gemaakt! Ik stop bij een veilige opdrachtgever om mijn hart te kunnen volgen en mijn doelen te kunnen resetten. Het hing al in de lucht, maar door met elkaar met doelen aan de slag te gaan heb ik de knoop kunnen doorhakken. Met andere woorden, ben jij ondernemer en is dit jaar weer voorbij gevlogen? Ga dan die workshop doen!”

Marije

Chaos uit je hoofd

SCHRIJF JE IN VOOR DE GRATIS ONLINE MASTERCLASS!

Ik weet dat je als ondernemer al veel ebooks, webinars en andere cursussen hebt gevolgd. En ja het aanbod is groot, dat zie ik ook. Maar wat maakt deze masterclass dan anders?

Dit is geen alledaagse webinar waarbij ik allerlei informatie over de schutting gooi. Want gaat dat je helpen? Waarschijnlijk niet. Dan heb je geen 1001, maar 1002 manieren waarop het zou kunnen.

Tijdens deze masterclass gaan we knopen doorhakken. Samen. Zodat jij ontdekt wat het beste bij jou én je ideale klant past en op deze manier meer mensen kan aantrekken vanuit passie in plaats van dat je moet leuren.

Ik ben Eline trouwens!

Mijn ondernemersverhaal begon al vroeg. Ik zie mezelf nog zo staan, net 12 kaarsjes uitgeblazen en startklaar om zelf geld in het laatje te brengen. Ik zocht werk bij een lokale tulpenboer en was hier iedere zaterdag, in de vakantie en soms zelfs op zondagen kind aan huis. Mijn opgestroopte mouwen waren er niet meer uit te strijken: ik wilde mijn eigen geld verdienen.

Als startend ondernemer pakte ik een aantal jaar geleden wat ik pakken kon en nam ik allerlei opdrachtgevers aan: van de beauty sector tot makelaardij. Alles om mijn portfolio uit te breiden en ervaring op te doen. Langzaam maar beetje begon het vlammetje aan te wakkeren voor datgene waar ik écht blij van werd: coaching. Maar dan wel op een manier die mij past. Zonder marketingtrucjes en zonder te kiezen tussen “of of”.

De afgelopen jaren leerde ik dat ik aan ga om jou als ondernemer te laten zien wie je bent en hoe je dat op jouw beurt aan jouw potentiële klant laat zien. Lekker ondernemen door datgene te doen wat je leuk vindt en dié passie doorvoeren in je marketing, helemaal op jouw manier.

Ik zie je graag op 8 februari!