Vrijdag 8 december

workshop: create your vision

Kom jij ook jouw vision board maken?

In deze workshop  blikken we terug op afgelopen jaar en richten we ons op de komende periode.  Wat wil je gaan doen en wat mag je loslaten om een stap dichterbij je doelen en dromen te komen? 

Ben jij klaar om jouw dromen in 2024 écht waar te maken? 

We naderen het einde van 2023 en dat betekent dat het ook al tijd wordt om verder te kijken. Wat wil jij komende tijd bereiken? Een nieuw level in je bedrijf, een gezondere levensstijl of misschien wel meer tijd doorbrengen met je gezin?

Ik weet het. Je hebt veel ambities en dromen. Jij wilt graag doelen stellen voor jezelf. Ergens naar toe werken. Maar stiekem heb je er te veel om alles in 1 keer waar te maken. Je wilt zo veel dat eigenlijk niks van de grond komt. Je weet niet waar te beginnen of je doet van alles een beetje. 

Voordat je het weet is het jaar weer omgevlogen en die doelen? Die liggen te verstoffen in een hoekje. Om vervolgens over een jaar weer te voorschijn gehaald te worden met de motivatie om nu écht eraan te gaan werken. 

Waar het hier fout gaat is dat je doelen stelt vanuit je hoofd. Vanuit je ego om controle te houden, erbij te horen en je veilig te voelen. Hiermee blokkeer je jouw verlangen en pas je jouw dromen dusdanig aan zodat het altijd past bij wat anderen van jouw vinden/verlangen. 

Maar wat nu als je dit los laat en echt eens gaat luisteren naar jezelf? Uit je hoofd en in je lichaam. Ik geloof er in dat jij ergens van binnen dondersgoed weet wat je wilt en waarnaar je verlangt, maar je dit rationeel weg stopt met gedachten als “Wie ben ik nou om….” of “Ik ben het niet waard”.

Tijdens de workshop Create Your Vision gaan we grenzeloos dromen. We starten met een cacao ceremonie met visualisatie waarin je contact maakt met jezelf en je innerlijke wijsheid. Waar gaat jouw vuur nu écht van branden? Hierna gaan we aan de slag met het maken van een vision board waarmee we je dromen in één blik samenvatten en ze concreet maken. 

Waarom wachten op een magisch moment in de toekomst? Nu is het moment om het heft in eigen handen te nemen en jouw leven te transformeren.

Oke dat klinkt leuk Eline, maar hoe zit dat?

We starten de middag met een cacao ceremonie om niet alleen vanuit ons hoofd, maar juist met ons gevoel naar het nieuwe jaar te kijken. Hierbij drinken we een kopje 100% pure cacao. Niet perse lekker 😉, maar wel een mooi middel dat je helpt om je hart te openen, dieper in de ontspanning te komen en nog meer liefde te mogen ontvangen.

Cacao is een hart openend plant medicijn. Mocht je hier nog niet bekend mee zijn, is het goed te weten dat cacao een zowel verzachtend als een energie verhogend effect kan hebben. De uitwerking is per persoon en per moment verschillend, maar is over het algemeen subtiel.

De eerste keer pure cacao drinken kan best spannend zijn, maar weet dat de ervaring zo intens en diep zal zijn als dat jij toelaat. Vind je het spannend en wil je niet zo niet in je eigen wereld gaan, dan zal je ook niet zo diep gaan. De cacao zal je op een liefdevolle manier begeleiden. Liever geen cacao drinken? Dan kan je de ceremonie ook meedoen met thee, geen probleem!

Hierna gaan we aan de slag met het maken van een vision board. Dit is een vel papier waarop je jouw doelen en dromen visueel maakt met plaatjes en woorden die je droom kracht bijzetten.

Een visionboard maken doe je om jouw toekomstvisie en datgeen wat je wilt bereiken helder te krijgen.

Wellicht heb je al eerder een lijstje gemaakt met doelen en/of goede voornemens. Maar vaak beland dat ene lijstje op een pagina die je niet dagelijks ziet of stop je het zelfs ergens weg onder een stapel boeken. Dit terwijl het juist zo belangrijk is om regelmatig met je doel/droom te worden geconfronteerd.

Het visueel maken van alles zorgt ervoor dat je jouw droom als het ware al kan beleven, voordat het werkelijkheid is. Dit werkt motiverend en helpt je om de juiste stappen te zetten en keuzes te maken.

Van een nieuwe taal leren tot een nieuw aanbod creëren en van de wens tot meer zichtbaar te zijn tot een gezondere levensstijl. Het mooie van elke droom is, is dat je ze stuk voor stuk kan waarmaken. Als je maar écht wilt en bereid bent er stapje voor stapje aan te werken.

Waarom deze workshop jou verder gaat helpen

Je snapt dat het nastreven van je dromen en doelen belangrijk zijn. Integendeel, ergens weet je wel wat je wilt, maar in de praktijk komt er vaak nét weer wat tussen. Maar eerlijk? Als je niet volgens je doelen leeft, doe je van alles een beetje. Dan doe je vandaag het één en morgen het ander. En uiteindelijk? Dan komt er niks van de grond.

Op het moment dat je helder hebt wat je écht wilt én dit ook vanuit je tenen voelt, verstoffen die plannen niet in een hoekje omdat je zo’n vuur voelt vanbinnen dat je er niet meer omheen kan.

Wat deze middag jou brengt:

🐆 Je zakt vanuit je hoofd naar je lichaam en voelt wat voor jou écht belangrijk is

🐆 Je voelt meer (zelf)vertrouwen

🐆 Je durft gemakkelijker beslissingen te nemen

🐆 Je weet welke keuzes je de komende tijd mag maken

🐆 Je ziet welke dingen jou niet meer dienen en kan deze achter je laten

🐆 Inspiratie en motivatie om aan de slag te gaan met je dromen

🐆 Verbinding met anderen mensen waarin je jezelf herkent en steun aan hebt

Wat houdt jou tegen om jouw droomleven te creëeren?

Want stel je voor dat je niet langer vastzit? Dat je het heft in eigen handen mag nemen en jouw droomleven creëert?  Wat zou er gebeuren als je die belemmeringen loslaat en met vertrouwen jouw dromen tegemoet gaat?

Wat kan je deze dag verwachten?

Deze workshop vindt plaats op vrijdag 8 december. Dit is een leidraad voor het programma:

12.30 – 13.00 uur: Inloop
13.00 – 13.15 uur: Let’s get connected
13.15 – 13.30 uur: Waar sta je nu?
13.30 – 14.30 uur: Cacao ceremonie
14.30 – 15.00 uur: Pauze
15.00 – 16.30 uur: Vision board maken
16.30 – 17.00 uur: Afsluiting en eventuele uitloop

De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers.

Deze workshop is voor jou als

🐆 Als je weet dat je meer wilt dan dit, maar nog niet precies weet hoe dan

🐆 Als je nu écht iets met je dromen wilt gaan doen

🐆 Als je genoeg hebt van aanrommelen en écht stappen wilt gaan maken

🐆 Als je graag meer wilt voelen ipv alles bedenken met je hoofd

De locatie

Je bent vanaf 12.30 uur van harte welkom bij Balance Your Day (Buys Ballotstraat 1A, 1704 SK Heerhugowaard). Hier hebben we een mooie ruimte tot onze beschikking voor een succesvolle middag.

Er is gratis parkeerplek voor de deur en als je bij aankomst even op de deurbel drukt, laat ik je binnen. Om 13.00 uur starten we de middag en rond 17.00 uur sluiten we de middag af.

Profiteer nu van de early bird actie en scoor jouw kaartje voor €69,99 ipv €89,99!

“The best way to predict your future is to create it.”

Wat anderen zeggen:

“Mede dankzij jouw workshop en wat persoonlijke dingen die elkaar opvolgen heb ik een vette beslissing gemaakt! Ik stop bij een veilige opdrachtgever om mijn hart te kunnen volgen en mijn doelen te kunnen resetten. Het hing al in de lucht, maar door met elkaar met doelen aan de slag te gaan heb ik de knoop kunnen doorhakken. Met andere woorden, ben jij ondernemer en is dit jaar weer voorbij gevlogen? Ga dan die workshop doen!”

Marije

“Als ik de workshop in 3 woorden zou omschrijven zou dat inspirerend, activeren en confronterend zijn. Ik zou deze workshop zeker aanbevelen aan andere ondernemers. Je bent juist een keer op een andere manier bezig met je bedrijf en dat samen met collega ondernemers is een boost voor je business!

Annet

“Eline maakt dan iets ongrijpbaars iets concreets. Je gaat terug naar de basis en ze zorgt ervoor dat het past bij jou als persoon. Geen ingewikkeld boekwerk, maar gewoon alles op 1 A4tje. Iets waar je altijd naar terug kan gaan en past bij wie jij bent en wat je wil bereiken. Aanrader!”

Indya

Onlangs ben ik bij de workshop van Eline geweest. Ik vond het een hele toffe middag, het was heel waardevol om onder begeleiding van Eline met andere ondernemers stil te staan bij het afgelopen jaar en het komende jaar. En zeker omdat het offline is, is de interactie & sfeer veel fijner & hechter dan online. Deze magie kun je simpelweg niet online creëren. Plus Eline’s fijne energie en uiteraard ook haar expertise was wat het geheel bij elkaar tot een succes bracht! En het event was echt tot in de puntjes verzorgd, ook altijd heel fijn 🙂 Dankjewel Eline voor deze toffe & leerzame middag 🙂 Ik raad het iedereen aan die serieus met zijn doelen voor komend jaar aan de slag wil gaan om dit event bij Eline te boeken! 
Daniela

“Dank je wel voor de leuke masterclass afgelopen vrijdag! Het heeft me geïnspireerd om meer aandacht te geven aan mijn personal branding en content creatie. Je hebt goede tips en adviezen gegeven! 😘🙏”

Sophia

“Ik vond het echt heel leuk, gezellig en leerzaam. Ook erg leuk om jou en andere ondernemers te ontmoeten. Als nog eens een soort van vervolg cursus ga geven, meld ik me weer aan! “

Femke

“Wat mij het meeste is bijgebleven is: het feit dat het enorm goed verzorgd was, de fijne mensen bij elkaar en de open en warme sfeer. Een ieder bij wie ik herken dat deze meer in de waan van alle dag zit en niet goed tijd pakt voor doelen, zal ik deze workshop zeker aanbevelen.
Marjolein

Het persoonlijke en praktische van de workshop is mij het meeste bijgebleven. Ook de afwisseling van de hele agenda. Dat heeft er juist voor gezorgd dat het goed te volgen was. Ik vond het geweldig en ik ben echt blij dat ik erbij was!
Priscilla

“Dit event heeft echt m’n ogen geopend. De afwisseling in het programma tussen informatie en opdrachten is echt heel fijn en zorgt ervoor dat het goed vol te houden is. Het contact met de andere ondernemers is heel fijn. Zeker een aanrader, voor zowel beginnende ondernemers als ondernemers die al langer een onderneming hebben. Echt even een frisse blik op je werk en ook een stukje mindset.”

Hoi ik ben Eline!

Als je mij een aantal jaar terug zou zeggen dat ik workshops als deze zou geven, had ik je niet geloofd. De nuchtere ik ging confrontaties het liefst uit de weg. Ik was een wandelend hoofd en van voelen was nauwelijks sprake.

Ik ben als persoon enorm doelgericht en maakte daarom ook ieder jaar netjes een lijstje nieuwe doelen. Die vervolgens ergens in een notitieboekje in de kast lagen te verstoffen, omdat het niet voegde. Ik stelde doelen vanuit mijn ego, om erbij te horen en omdat ik dacht dat het zo moest. Als ik toen wist wat ik nu weet, had ik het al graag eerder anders gedaan. 

Dat is één van de redenen om deze workshop te houden. Uit je hoofd en écht eens voelen welke stappen je de komende tijd wilt zetten, want als er iets is wat ik heb geleerd: “Alle antwoorden heb je in principe al in je”. 

  Zie ik je vrijdag 8 december?

  Veelgestelde vragen

  Hoe helpt dit mijn bedrijf groeien?

  Ik geloof dat ondernemen om meer gaat dan alleen hard werken. Jij bent de motor achter jouw bedrijf. Tijdens deze workshop stellen we geen doelen vanuit ons hoofd/ego, maar checken we in bij onzelf en kijken we juist met ons gevoel naar onze doelen en dromen voor het komende jaar.

  Ik ben geen ondernemer, kan ik ook meedoen?

  Uiteraard! Je hoeft geen ondernemer te zijn om nieuwe plannen te maken voor het nieuwe jaar. Integendeel!

  Waar is de workshop?

  Je bent vanaf 12.30 uur van harte welkom bij Balance Your Day (Buys Ballotstraat 1A, 1704 SK Heerhugowaard)Hier hebben we een mooie ruimte tot onze beschikking voor een succesvolle middag. Er is parkeerplek voor de deur!

  Hoe lang duurt de workshop?

  Om 13.00 uur starten we de middag en rond 17.00 uur sluiten we de middag af.

  Verder nog vragen?

  Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan op info@elineklaver.nl.