Evenementen en workshops die verbinden

Agenda

Ondernemers Mastermindochtend

Ondernemen doe je samen en niet allen!

Daarom organiseer ik op maandag 27 mei opnieuw een mastermindochtend voor vrouwen die meer willen.
👉🏻 Meer impact willen maken.
👉🏻 Meer in hun mars hebben dan ze nu laten zien.
👉🏻 Meer gelijkgestemden om zich heen willen verzamelen

Tijdens deze ochtend staan de woorden inspiratie, motivatie en verbinding centraal. In een kleine groep kijken we naar de uitdagingen waar jij op dit moment tegenaan loopt en spiegelen we je waar het meeste winst kan behalen. Na deze mastermind loop jij gegarandeerd met nieuwe connecties en inspiratie de deur uit!

Praktische informatie:
Maandag 27 mei van 9.30 – 11.30 uur
Locatie volgt
Inclusief koffie/thee en iets lekkers
Kosten €19,99 ex btw

Ook interessant: 1-op-1 Energetische Coachingssessie 

Van onbewust remmen, naar bewust ontvangen
Ontdek met de biotensor de trigger van jouw klachten en laat de oude niet-helpende delen van jezelf los. Daardoor creëer je ruimte voor het nieuwe. Voor een nieuwe jij!

Wat anderen zeggen:

“Ik vond het een spannende en bijzondere ervaring. Eline haar openheid en betrokkenheid heb ik als zeer prettig ervaren. Ze leerde me om dieper bij een gevoel stil te staan, zodat ik deze ervaringen en gevoelens kon leren loslaten. Het was een bijzondere ervaring en ik was de rest van de dag echt opgewekt en vol energie!” 

Marije

“Wat mij het meeste is bijgebleven is: het feit dat het enorm goed verzorgd was, de fijne mensen bij elkaar en de open en warme sfeer. Een ieder bij wie ik herken dat deze meer in de waan van alle dag zit en niet goed tijd pakt voor doelen, zal ik deze workshop zeker aanbevelen.”

“Dankjewel voor deze dag. Ik wist niet goed wat me te wachten zou staan, maar ik heb het lekker over me heen laten komen. Het was een hele mooie inspirerende dag met fijne mensen, waar ik enorm van heb genoten en ook weer het een en ander over mezelf heb geleerd.”

Marjolein

Hoi ik ben Eline!

Als je mij een aantal jaar terug zou zeggen dat ik energetische sessies zou geven, had ik je niet geloofd. De nuchtere ik ging confrontaties het liefst uit de weg. Ik was een wandelend hoofd en van voelen was nauwelijks sprake.

Tot dat niet meer ging… Mijn hoofd maakte overuren en ook lichamelijk diende er verschillende vage klachten aan. Dit was het startpunt van mijn persoonlijke ontwikkelingsreis die ik nu achteraf voor geen goud had willen missen. 

Het is mijn missie om nu ook mensen zoals jou te helpen, zodat jij deze vrijheid ook mag ervaren. Uit je hoofd en in je lichaam, want als er iets is wat ik heb geleerd: “Alle antwoorden heb je in principe al in je” 

Veelgestelde vragen

Hoe helpt mij dit?

Ondernemen doe je samen en niet alleen. Tijdens mijn workshops en evenementen staat verbinding dan ook centraal. Met de groep, maar ook met jezelf. Ik geloof dat ondernemen om meer gaat dan alleen hard werken. Het gaat om het vinden van je passie, verbinden met de mensen om je heen en stappen durven zetten. Je bent van harte welkom om aan te sluiten!

Ik werk liever 1-op-1. Kan dat ook?

Jazeker! Tijdens een energetische coachingssessie gaan we kijken wat jou onbewust tegenhoudt om verder te groeien. Meer hierover lees je hier.

Ik heb een andere vraag

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan op info@elineklaver.nl.