Evenementen en workshops die verbinden

Agenda

Sunday Reset

Wat nu als je even alle alledaagse drukte opzij kan zetten en gewoon even kan zijn, kan voelen en ontspannen? De Sunday Reset is een uitgelezen mogelijkheid om even uit te zoomen uit alle hectiek en even in te checken bij jezelf. Tijdens deze ochtend duiken we de ontspanning in. Door middel van een visualisatie ga je uit je hoofd en zak je in je gevoel. Tijdens de sessie is het ook mogelijk een kopje pure cacao te nemen. Dit plantmedicijn helpt je om je hart te openen, dieper in de ontspanning te komen en nog meer liefde te mogen ontvangen. 

De eerstvolgende Sunday Reset is op:
Zondag 29 oktober van 10.00 – 12.00 uur 
Locatie: Balance Your Day (Buys Ballotstraat 1A, 1704 SK Heerhugowaard)
Prijs: €19

Er zijn nog 3 plekjes vrij!

Hier ook bij zijn? Meld je dan aan via info@elineklaver.nl!

Workshop: Create Your Vision

Op vrijdag 8 december organiseer ik opnieuw een workshop. Tijdens Create Your Vision blikken we terug op afgelopen jaar en kijken we naar de kansen in 2024.

We beginnen met een cacao ceremonie om niet alleen vanuit ons hoofd, maar juist met ons gevoel naar het nieuwe jaar te kijken. Vervolgens pakken we er letterlijk en figuurlijk een leeg canvas bij en gaan we aan de slag met het maken van een vision board.

Een letterlijke weergave van jouw doelen en dromen.

Meer informatie volgt snel! Alvast interesse? 

Ook interessant: 1-op-1 Energetische Coachingssessie 

Van onbewust remmen, naar bewust ontvangen
Ontdek met de biotensor de trigger van jouw klachten en laat de oude niet-helpende delen van jezelf los. Daardoor creëer je ruimte voor het nieuwe. Voor een nieuwe jij!

Wat anderen zeggen:

“Ik vond het een spannende en bijzondere ervaring. Eline haar openheid en betrokkenheid heb ik als zeer prettig ervaren. Ze leerde me om dieper bij een gevoel stil te staan, zodat ik deze ervaringen en gevoelens kon leren loslaten. Het was een bijzondere ervaring en ik was de rest van de dag echt opgewekt en vol energie!” 

Marije

“Wat mij het meeste is bijgebleven is: het feit dat het enorm goed verzorgd was, de fijne mensen bij elkaar en de open en warme sfeer. Een ieder bij wie ik herken dat deze meer in de waan van alle dag zit en niet goed tijd pakt voor doelen, zal ik deze workshop zeker aanbevelen.”

“Dankjewel voor deze dag. Ik wist niet goed wat me te wachten zou staan, maar ik heb het lekker over me heen laten komen. Het was een hele mooie inspirerende dag met fijne mensen, waar ik enorm van heb genoten en ook weer het een en ander over mezelf heb geleerd.”

Marjolein

Hoi ik ben Eline!

Als je mij een aantal jaar terug zou zeggen dat ik energetische sessies zou geven, had ik je niet geloofd. De nuchtere ik ging confrontaties het liefst uit de weg. Ik was een wandelend hoofd en van voelen was nauwelijks sprake.

Tot dat niet meer ging… Mijn hoofd maakte overuren en ook lichamelijk diende er verschillende vage klachten aan. Dit was het startpunt van mijn persoonlijke ontwikkelingsreis die ik nu achteraf voor geen goud had willen missen. 

Het is mijn missie om nu ook mensen zoals jou te helpen, zodat jij deze vrijheid ook mag ervaren. Uit je hoofd en in je lichaam, want als er iets is wat ik heb geleerd: “Alle antwoorden heb je in principe al in je” 

Veelgestelde vragen

Hoe helpt mij dit?

Ik geloof dat het leven om meer gaat dan alleen hard werken. Het gaat om het vinden van rust, ontdekken wat je passie is en volledig durven loslaten en vertouwen. That’s where the magic happens!

Ik heb liever een 1-op-1 sessie. Kan dat ook?

Jazeker! Tijdens een energetische coachingssessie gaan we kijken wat jou onbewust tegenhoudt om verder te groeien. Meer hierover lees je hier.

Verder nog vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan op info@elineklaver.nl.